Kom og oplev Pio på Folkemødet

Netavisen Pio er for første gang på Folkemødet med vores eget arrangement i samarbejde med Tænketanken Cevea. Vær med, når vi stiller spørgsmålstegn ved, om økonomi er det eneste, vi skal konkurrere på i forhold til udlandet.
Det bliver en kamp mellem højre og venstre, når Netavisen Pio og Tænketanken Cevea på lørdag den 14. juni kl. 13.00-13.45 inviterer til debatten ”Kan alt måles i BNP?”

På det ene hold har vi inviteret direktør i Cevea Kristian Weise og afdelingsdirektør i Danmarks Statistik Niels Ploug, og over for dem står cheføkonom i Cepos Mads Lundby Hansen og politiker fra Liberal Alliance Joachim B. Olsen.

Hele arrangementet bliver styret af P1-værten Lasse Marker. Han vil forsøge at finde svar på, om den danske debat om vækst er for forsimplet? Og om det vil være gavnligt for Danmark også at skrue og måle på andre parametre, når det gælder om at vinde den internationale konkurrence.

Og mon ikke også debattørerne kommer ind på, hvordan vi sikrer, at Danmark også i fremtiden er et velfærdssamfund med høj social mobilitet, individuelle muligheder og et fleksibelt arbejdsmarked.

Vi glæder os i hvert fald og håber på at se og hilse på så mange af vores læsere som muligt.


Flere artikler om emnet

placeholder

Annonce