Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

NY DAG - Kamp om privatskolerne

Hvor mange penge skal det offentlige støtte landets fri- og privatskoler med?

Det emne er blevet højaktuelt i valgkampen og en central kampplads mellem Venstre og Socialdemokratiet. Skal privatskolerne have færre penge, så risikerer nogle nemlig at lukke, lyder kritikken.

Socialdemokratiet vil gerne styrke folkeskolen, med de penge man vil spare på privatskolerne, men diskussionen er lige pludselig også kommet til at handle om forholdet mellem land og by og Løkkes kommunalreform.

Men hvad er op og ned. Vi tager snakken om privatskolerne.

Ny Dag er Pios nye podcast-serie hvor vi, under hele valgkampen frem til den 5. juni, inviterer lytterne med ind på redaktionen og helt tæt på de vigtigste historier og sammen prøver vi at finde hoved og hale i alle valgkampens små og store debatter.

Kommentarer fra Facebook