Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

NY DAG - Løkke genopliver skattestoppet

Et af 00’ernes store politiske slagnumre for Venstre – skattestoppet - får nu en renæssance. Det sker efter at Lars Løkke Rasmussen i weekenden genoplivede skattestoppet efter at det har ligget i dvale siden 2010.

Men hvad betyder skattestoppet, hvad siger oppositionen og hvad siger Venstres regeringspartnere til udspillet?

Det tagler Netavisen Pios redaktør David Garby-Holm og journalist Jan Kjærgaard om, i dagens udgave af vores valgpodcast Ny Dag.

Ny Dag er Pios nye podcast-serie hvor vi, under hele valgkampen frem til den 5. juni, inviterer lytterne med ind på redaktionen og helt tæt på de vigtigste historier og sammen prøver vi at finde hoved og hale i alle valgkampens små og store debatter.