Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

NY DAG - Thulesen Dahls klimaforvandling

Der tales med to tunger om klima-politik i Dansk Folkeparti:

Mens Kristian Thulesen Dahl på TV understreger, at partiet skam anerkender at klimabelastningen er menneskeskabt, så morede DF-toppen sig over klimatosser og hyldede kød på valgaftenen.

Ny Dag er Pios nye podcast-serie hvor vi, under hele valgkampen frem til den 5. juni, inviterer lytterne med ind på redaktionen og helt tæt på de vigtigste historier og sammen prøver vi at finde hoved og hale i alle valgkampens små og store debatter.

Kommentarer

Energiforliget, som af både V og DF hele tiden bliver udråbt til at være den mest ambitiøse nogensinde, blev af klimarådet kaldt utilstrækkelig og uambitiøs, hvis vi skal leve op til FN's klimamål, og med en kadence, der kun er 25% af hvad der er brug for. Derfor fyrede Lilholt klimarådets formand.
I de to partier dyrker man den sport, med store talebobler at fremsætte meget flotte mål i 2030 og 2050, som man så, med røven i sofaen og benene oppe, venter på at nogen andre realiserer.
Jeg håber at alle de, der bekymrer sig om udviklingen, finder et bedre sted til krydset d. 5. juni.