Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

NY DAG - Valgkamp i velfærdens tegn

En historisk lang valgkamp lakker mod enden. Tilmed en valgkamp, som undervejs blev helt overskygget af en anden valgkamp.

Netavisen Pios redaktion tager et tilbageblik på den seneste måneds mange udspil, udmeldinger og angreb.

Det tegner lige nu til at regeringsskifte, men hvad har været de overordnede og de overraskende temaer i den valgkamp vi har været igennem, og hvad bliver det mest interessante at følge på valgaftenen.

Ny Dag er Pios nye podcast-serie hvor vi, under hele valgkampen frem til den 5. juni, inviterer lytterne med ind på redaktionen og helt tæt på de vigtigste historier og sammen prøver vi at finde hoved og hale i alle valgkampens små og store debatter.