Henter indhold
Annonce:

OM NETAVISEN PIO

Det er en netavis, der er uafhængig af organisationer og partipolitiske interesser. Men vi er ikke en avis uden holdninger – vi tager afsæt i et demokratisk socialistisk idégrundlag. Vores fokus ligger på arbejdsmarkedsudviklingen, fremtidens velfærdssamfund og kampen om ideerne.

Formålet med Netavisen Pio er at fremme oplysning om væsentlige samfundsforhold, styrke den demokratiske debat og sikre større alsidighed og mangfoldighed i mediebilledet. Derfor stiller vi også de spørgsmål, som andre journalister glemmer og som politikerne ønsker at undgå.

Navnet Pio er taget fra grundlæggeren af den socialdemokratiske arbejderbevægelse, Louis Pio. Han satte som bladudgiver nye dagsorden og koblede tanker, ord og handling på en måde, som stadig står et forbillede for Piopio i dag. Du kan læse mere om Louis Pio her.

Initiativtagere til Netavisen Pio (piopio.dk) er Foreningen Pio, hvis medlemmer er en kreds af personer, som deler overbevisning og ønske om at nuancere den offentlige debat.

Kontakt redaktionen på Netavisen Pio her.

Netavisen Pios økonomiske fundament er beskrevet her.

Netavisen Pio anvender cookies med det formål at genkende den besøgende, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre rundt på Netavisen Pio accepterer du vores cookie politik.
Få Netavisens PIOs nyhedsbrev
Designed by SKARP & GACELA 2016 PIOPIO
Designed by SKARP & GACELA 2018 PIOPIO