Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Pionererne: Episode 4 - Den første på den største post

Gæster: Helle Thorning-Schmidt og Cecilie Bonderup

Hun blev Danmarks første kvindelige statsminister. En ligestillingsmilepæl. Men SRSF-regeringen blev ikke kendt på ligestillingspolitikken – hvorfor fyldte det ikke mere? Hvor oplevede hun som statsminister de største forskelle på, hvordan hun og mandlige kolleger blev målt? I sin tid efter statsministerposten har hun været engageret i blandt andet kommissionen for at styrke kvindefodbold og for pigers og kvinders rettigheder ude i verden som international direktør for Red Barnet - fylder ligestillingskampen mere i dag? Hvordan gør vi det ens for mænd og kvinder at stille op?