Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Pionererne: Episode 7 - Et ligestillet Danmark

Der skulle gå 96 år fra danske kvinder fik lov til at tage del i demokratiet - til at Danmark fik sin første kvindelige statsminister.

Det er ikke sikkert vi kommer til at skulle vente lige så længe på den næste kvindelige statsminister - i hvert fald stiller Socialdemokratiet igen med en kvindelig statsministerkandidat, som meget vel kan blive Danmarks næste statsminister i løbet af det næste halve år, nemlig Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen, som er dagens gæst i denne episode af Pionererne.

Her ser vi både tilbage på Mettes vej ind i politik, valgnederlag og sejre og tager et kig i krystalkuglen til det socialdemokratiske drømmesamfund om et ligestillet Danmark.

Gæst: Formand for Socialdemokratiet, Mette Frederiksen

Værter: Folketingsmedlemmerne Lea Wermelin(S)og Rasmus Horn Langhoff (S).