Henter indhold

4. december 2017

Annonce:
Nyheder
Pios julekalender: 4. december
Et særligt schweizisk køkkenredskab var ikke det der stod højest hos personen bag låge nummer fire.
4. december 2017

I dette års julekalender går vi tæt på en række folketingsmedlemmer, borgmestre, profiler i fagbevægelsen og andre. Vi har spurgt dem om, hvad det bedste og det værste ved julen er.

Under dagens låge venter Alexander Petersen, der er tidligere formand for DSU og  socialdemokratisk folketingskandidat i Odense. På billedet ses han sammen med sin søster. Det er Alexander til venstre.

Min bedste juletradition er…
Juleaftensdag er jo nærmest et helt ritual man skal igennem. Hvert år besøger jeg og mine søskende min farmor og farfar for bagefter at køre ud og bytte julegaver hos gode venner af familien, som mine forældre har kendt helt tilbage fra ungdommen. For nogle år siden besluttede vi os for ikke bare at bytte gaver, men at holde jul sammen. I år sker det for tredje gang, og så er der vel reelt set tale om en juletradition.

Mit bedste minde om jul er fra dengang…
Hvor man som barn ventede i spænding hele december og troede fuldt og fast på alle historierne og fortællingerne om nisserne og julemanden. Hele det univers man som barn kunne leve sig ind. Det hele var totalt ubekymret.

Den værste julegave jeg har fået er…
Fra jeg fyldte 18 og til jeg flyttede hjemmefra begyndte gaverne at skifte karakter. Der var ikke meget andet end køkkenudstyr, håndklæder og hvad man ellers har brug for når man flytter hjemmefra. Det et jo ikke helt billigt at anskaffe sig ting til et helt hjem, men da jeg åbnede pakken med en Rachlette op, tror jeg nok jeg synes det havde taget overhånd for min mor.

Emner:

Netavisen Pio anvender cookies med det formål at genkende den besøgende, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre rundt på Netavisen Pio accepterer du vores cookie politik.
Få Netavisens PIOs nyhedsbrev
Designed by SKARP & GACELA 2016 PIOPIO
Designed by SKARP & GACELA 2018 PIOPIO