Podcast-vært: Kendis-stylist bad om nøgenbilleder - jeg var 18

Dennis Knudsen har opført sig grænseoverskridende. Det fortæller en af værterne i podcasten “BASIC”. Dennis husker ikke episoden.

Man kan roligt konstatere, at Sofie Lindes optræden til Zulu Comedy Galla har sat gang i en diskussion om sexchikane. Det gælder især mediebranchen, men også mange andre steder i samfundet.

Kære Sofie, hvorfor skulle hele Danmark og mange liderlige mænd og homoer se dine trusser?

Hvor den kendte tv-vært for det meste har høstet sympati og støtte, har kritikere også meldt sig i kølvandet på Sofie Lindes optræden.

Blandt kritikerne har kendis-frisøren og stylisten, Dennis Knudsen, markeret sig: 

“Kære Sofie, hvorfor skulle hele Danmark og mange liderlige mænd og homoer se dine trusser? Var du også så fræk en pige som 18 årig? Orker bare ikke en runde me too igen, sorry. Hvorfor bliver flere og flere mand homoer?”, skrev han forleden på sin Instagram-profil og uddyber kritikken af Sofie Linde overfor BT.

Dennis Knudsen er blevet kritiseret voldsomt for sit Instagram-opslag, som han nu har valgt at slette.

“Han spurgte, om jeg ville på weekend i København”

Dennis Knudsen har dog selv opført sig grænseoverskridende over for helt unge mænd i flere sammenhænge.

Det fortæller Jakob Kriegbaum, der er den ene af to værter i podcasten “BASIC”. Jakob Kriegbaum er 21 år og har lige nu et sabbatår.

Inden længe begyndte den omkring 35 år ældre kendis at spørge efter nøgenbilleder

“Jeg har generelt oplevet ældre mænd, som har lagt an på mig i byen, som har været grænseoverskridende. Også folk, der har skrevet nogle mærkelig klamme ting til mig. Også offentlige personer som eksempelvis Dennis Knudsen,” fortæller Jakob Kriegbaum i podcasten.

Som 18-årig gymnasieelev i Skive oplevede han, hvordan den kendte stylist begyndte at følge ham på Instagram. Inden længe begyndte den omkring 35 år ældre kendis at spørge efter nøgenbilleder, og opfordrede Jakob til at besøge ham i København “med alt betalt”.

“Han skrev og spurgte, om jeg ville på weekend i København, så vi kunne have sex. Han spurgte også, om jeg ikke ville sende nøgenbilleder til ham,” fortæller Jakob i podcasten “BASIC”, som udgives af Netavisen Pio.

Han tilføjer, at han har flere venner, der har været udsat for lignende episoder med Dennis Knudsen.

Jakob understreger, at det ikke er hans intention, at det skal få konsekvenser for Dennis Knudsen, men han ønsker at sætte fokus på, at grænseoverskridende seksuel adfærd foregår alle steder uanset, hvem man er, og hvad man er til.

Dennis Knudsen kan ikke huske episoden

“Voksne mennesker må gøre som de vil, men jeg bliver provokeret, når Dennis angriber de kvinder, der står frem og siger fra over for sexisme og MeToo. Dennis er selv en af den slags mænd, der udnytter sin magt og status til at komme tæt på helt unge mennesker,” understreger Jakob Kriegbaum.

Dennis husker ikke episoden

Dennis Knudsen kan ikke huske episoden, og ønsker ikke at kommentere på sagen.

“Det kender jeg ingenting til. Jeg aner ikke, hvem han er. Jeg har pisse travlt lige nu, og jeg har ikke flere kommentarer til det,” siger Dennis Knudsen til Netavisen Pio.


Kommentarer fra Facebook

Kommentarer

Jakob Kriegbaum har sendt upassende materiale til unge mennesker, det er ikke fordi det skal have konsekvenser for Jakob Kriegbaum men jeg bliver provokeret når han angriber mænd der siger fra overfor upassende opførsel!

Har nogen spurgt Sofie Linde om hun trak op i kjolen og vidste tusser uopfordret inden hun blev bedt om et blowjob?

Hun har tydeligvis svært ved at opføre sig passende!

Annonce