Politiet efterforsker Carl Holst

Sydøstjyllands Politi har efter tre anmeldelser fra borgere valgt at starte en efterforskning af Venstres Carl Holst.

Annonce

Region Syddanmark skriver på deres hjemmeside, at de efter ønske fra Sydøstjyllands Politi har valgt at udlevere materiale i sagen om tidligere forsvarsminister Carl Holst (V) brug af en medarbejder til sin egen personlige valgkamp.

”Region Syddanmark har umiddelbart før efterårsferien haft et møde med Sydøstjyllands Politi i forbindelse med politiets efterforskning i Carl Holst-sagen. Her efterforsker politiet en tidligere ansats bistand i forbindelse med tidligere regionrådsformand Carl Holsts valgkamp til Folketinget. Politiet har modtaget tre anmeldelser i sagen.

I forlængelse af mødet har Region Syddanmark udleveret det samme materiale til politiet, som regionen før efterårsferien afleverede til Statsforvaltningen,” skriver regionen i en pressemeddelelse.

Region Syddanmark ved ikke mere på nuværende tidspunkt og har derfor ikke yderligere kommentarer i sagen.

I forvejen undersøger Statsforvaltningen, om der er foregået noget ulovligt i forbindelse med sagen, der handler om Carl Holsts mulige brug af kommunikationsmedarbejder Christian Ingemann Nielsen i sin valgkamp op til folketingsvalget i år.

Samme Christian Ingemann Nielsen som senere blev ansat som særlig rådgiver for Carl Holst i forsvarsministeriet.

Det er endnu uvist, hvad de tre politianmeldelser går på.

David Troels Garby-Holm er redaktør på Netavisen Pio.


Kommentarer fra Facebook