Henter indhold
Annonce:
Nyheder
Praktikant søges: Vil du være podcastekspert på Netavisen Pio?
Vi søger en praktikant, der kan sætte strøm til en podcast om dansk politik og kan sparke gang i udviklingen af en fremadstormende politisk netavis.

28. juni 2018

De traditionelle dagblade og store medier er under pres – fremtiden tilhører nichemedier og netmedier, og derfor er Netavisen Pio i hastig vækst. Vi sidder på første parket til den politiske udvikling på Christiansborg og bestræber os på at fortælle de historier, som de andre medier overser. Vi gør en dyd ud af at gøre tingene på vores egen måde og har en eksperimenterende og omstillingsparat tilgang til det foranderlige digitale medielandskab.

Netavisen er uafhængig af organisationer og partipolitiske interesser. Men vi er ikke en avis uden holdninger – vi tager afsæt i et demokratisk, socialistisk idégrundlang, og derfor interesserer vi os særligt for arbejdsmarkedsudviklingen, velfærdssamfundet og kampen om ideerne.

Vi søger nu en praktikant med indblik i medieverdenen, et organisatorisk overblik og en dybfølt politisk interesse. Du kommer på Netavisen Pio til at stå i spidsen for produktion, redigering, planlægning udvikling og markedsføring af vores stadig flere podcast om dansk politik. Netavisen Pio udgiver en politisk podcast, en faglig podcast, den historiske podcast ‘Roser og Torne’ og snart en ny podcast om ligestilling. Netavisen har langt større ambitioner og mange flere ideer, som bare savner ressourcer til at kunne realiseres. Vi har brug for en podcast-entusiast, der kan nytænke, styrke og ideudvike nye, såvel som eksisterende podcastprodukter.

Udover den løbende podcast vil praktikanten sekundært skulle bidrage til at foretage undersøgelser blandt vores læsere og lyttere og undersøtte organisationsudviklingen på redaktionen. Endelig vil du som praktikant også få rig mulighed for at engagere dig i det journalistiske arbejde.

Der vil være stor mulighed for at præge dine arbejdsopgaver og at sætte en selvstændig dagsorden – Netavisen Pio lever af gode, nye ideer. På Netavisen Pio tager vi vores praktikanter alvorligt!

Dit udbytte
Du vil som praktikant på Netavisen Pio:
– blive ekspert i produktion og udgivelse af politisk podcast
– træne dine journalistiske kompetencer – både på de sociale medier, på vores hjemmeside og i arbejdet med vores podcast
– kunne sætte dit præg på en journalistisk arbejdsplads under konstant udvikling og træne dine strategiske og organisatoriske evner
– få indblik og kontakter i det politiske maskinrum, ligesom du vil lære, hvordan meninger dannes og påvirkes i den offentlige debat
– opnå indsigt i og evnerne til at kunne planlægge, redigere (Audition Adobe) og udvikle en ugentligt podcastserie

Dine arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver spænder vidt, og afhænger også af dine egne interesser og erfaringer. Dog kan du være sikker på at skulle:
– arbejde med udvikling, planlægning og optagelse af vores podcast
– være ansvarlig for redigering og eksponering af podcasten
– arbejde med intern og ekstern kommunikation – herunder annoncering og øvrig markedsføring

Dine kvalifikationer
Som praktikant hos Netavisen Pio forventer vi, at du
– udviser en stor grad af selvstændighed og vilje til at tage ansvar
– har en veludviklet forståelse og stor interesse for dansk politik
– er nysgerrig og har lyst til at prøve nye udfordringer
– har en god kendskab til podcast-genren

Yderligere oplysninger
Praktikperioden er planlagt til at gå fra d. 3. september 2018 – d. 31. januar 2019, men der er rum for fleksibilitet, og forløbet kan målrettes den rigtige ansøger. Spørgsmål eller tilsvarende kan rettes til chefredaktør Jens Jonatan Steen på 4177 4571. Praktikpladsen er lønnet med 2.500 kr. om måneden

Netavisen Pio opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Ansøgning
Ansøgning, CV, samt eventuelle anbefalinger skal sendes til jjs@piopio.dk. Ansøgninger vil blive behandlet løbende, men skal være os i hænde senest 17. august kl. 12. Samtaler vil blive afholdt løbende og umiddelbart efter fristen. Send din ansøgning, så snart du er frisk

 

Emner:

Netavisen Pio anvender cookies med det formål at genkende den besøgende, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre rundt på Netavisen Pio accepterer du vores cookie politik.
Få Netavisens PIOs nyhedsbrev
Designed by SKARP & GACELA 2016 PIOPIO
Designed by SKARP & GACELA 2018 PIOPIO