Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Ritt Bjerregaard - del 1

"Roser og Torne" er en podcast om Socialdemokratiets historie, fortalt af Dan Jørgensen.

I denne episode taler han med tidligere EU-kommissær, overborgmester og minister Ritt Bjerregaard om hendes lange liv i toppen af dansk og europæisk politik.

Kommentarer

Er udløbsdatoen for Ritt Bjerregaards meninger ikke snart nået? Siden hun som minister indlogerede sig på det dyreste hotel i Paris har min sympati for hende og hendes meninger ikke været særlig stor. Heldigvis har der været andre i partiet som var knap så "bjergsomme" når det gjaldt tiltag for egen vindings skyld.

Det er en fejl at jeg står som anonym under min kommentar om Ritt Bjerregaard, mit navn er Bent Menck Andersen og jeg vil godt stå på mål for mine udtalelser.