Annonce

Sophie Løhdes corona-manipulation skal vende danskerne mod regeringen

Venstre og CEPOS vil gerne have os til at tro, at den nuværende krise slet ikke handler om coronavirus. Så kan de nemlig give regeringen skyld for alt.
"Nedlukningskrise" må til dato være det ord, der beskriver den mestabsurde påstande under coronakrisen. Og det er endda i konkurrence med hovedrystende beskyldninger om, at Danmark skulle være forvandlet til DDR eller Nordkorea. Ja, den højrefløj kan sørme være opfindsomme.

Hovedpåstanden er, at Danmark skulle befinde sig i en ”nedlukningskrise” frem for en ”coronakrise”. Som en bekendt skrev på twitter, så svarer det til at have en "vandkrise", når brandvæsenet forsøger at slukke branden i dit hjem. Eller at kalde det en "narkosekrise", når lægen er ved at bortoperere din betændte blindtarm. Listen kunne fortsætte, men meningsløsheden burde være til at få øje på.

Det svarer til at have en 'vandkrise', når brandvæsenet forsøger at slukke branden i dit hjem

Ikke desto mindre, så har ingen ringere end Venstres politiske ordfører, Sophie Løhde, valgt at bruge begrebet ”nedlukningskrise” til at angribe Mette Frederiksen og regeringen.

Vi skal glemme flagermus og kinesiske kødmarkeder  

Formålet med at omdøbe coronakrisen til en ”nedlukningskrise” er helt simpelt at kunne skyde skylden for alt, hvad der irriterer virksomheder og privatpersoner, på regeringen. De vil gøre ”nedlukning” og ikke ”corona” til problemet.

Hvis man kigger på retorikken, så handler en ”coronakrise” om noget sundhedsmæssigt, en udefrakommende pandemi, som ikke har én egentligt skyldig eller ansvarlig – mens en ”nedlukningskrise” er et politisk skabt problem, som har direkte adressat til S-regeringen og gøre Socialdemokratiet til syndebuk.

. Vi skal ifølge Løhde glemme alt om kinesiske kødmarkeder og vildfarne flagermus

Tricket er simpel politisk framing, hvor højrefløjen forsøger at ændre befolkningens forståelse af, hvorfra den eksisterende krise kommer og hvem der bærer corona-skylden. Vi skal ifølge Løhde glemme alt om kinesiske kødmarkeder og vildfarne flagermus og pege fingre af Mette Frederiksens regering.

Helt overlagt retorisk kampagne

Den politiske ordfører Sophie Løhde står ikke alene.

Tænketanken CEPOS har over flere uger varmt op til denne kampagne mod regeringen, hvor det er regeringen og ikke corona, der bærer ansvaret. I spalterne har Berlingske udlagt krisen som et politisk skabt problem – både hos opinions- og nyhedsredaktionen:

På twitter er det CEPOS-krigerne, der ærligt og soleklart fremlægger intentionen med deres kampagne-lignende brug af den såkaldte “nedlukningskrise”

Men på twitter er det CEPOS-krigerne, der ærligt og soleklart fremlægger intentionen med deres kampagne-lignende brug af den såkaldte “nedlukningskrise”. Ved direkte anvendelse af hashtagget ”#nedlukningskrisen”, så ser man meget tydeligt, hvor bevidst der frames.

placeholder

Enhver kritisk læser kan gøre op med selv om de mener, at den nuværende krise er skabt af coronavirus eller den siddende regering. Personligt vil jeg nok pege på corona og kalde Løhdes spin for direkte manipulation.

Personligt vil jeg nok pege på corona og kalde Løhdes spin for direkte manipulation

Jens Jonatan Steen er chefredaktør på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Jeg behøver ikke at læse artiklen det er nok med damens navn og overskriften .for jeg har set og hørt damen i nyhederne og tv-avisen. Men det er vel det hun skal når hun er i oposissonen, være så provokerende som overhovet muligt,og det lykkes damen til ug og stjerner top-medalje,,, DEN kommende statsminister, men dronning kan damen ikke blive,selv om damen garnteret gerne ville.og så kan damen trampe lige så meget i gulvet som damen vil...

Der er ikke noget, der hedder "psykiatrisk anfald", men sådan er der så meget, som Thomas ikke forstår.
Ja, der kunne skrives meget tykke bøger om hans manglende forståelse for stort set alt ;-)

DE bøger er skrevet, bare gå ind på siden,,,Narcissisme...

Det var en befrielse at høre statsministern sætte "fjolset " fra Ekstrabladet på plads, det har han længe fortjent. I øvrigt virker hendes hjerne glimrende, modsat dig, du har forlængst mistet din hr FUP.

#3861 eller th891482 eller hvad du kalder dig. Sikke dog en gang møg du forsøger at sprede. Du kan bestemt ikke repræsentere venstre.
GODT GÅET METTE F. OG HOLD- FORTSÆT OG LAD JER IKKE PRESSE. Tak til fru Løhde som ved flere lejligheder har vist sit sande (onde) ansigt., Nu ved vi vælgere, hvor vi ikke skal sætte vort kryds. Så stort tak for din optræden Løhde.

Ja V har det svært. Løhde især, hun når jo ikke at blive minister igen, før hun er over 50 måske mere.Men måske satser hun på at afløse Ellemann. Hun er jo Løkkes protege. Men hendes påstand er nemt at modbevise, for hun/man kan lytte til Dr`s P 1 i dag kl.10 til 11, her fortalte nogle personer om deres oplevelser på en corona adf. Det lød. og hvis ikke der var lukket ned så resolut, havde vi haft en katstrofe, det kan jeg se i dag, sagde overlægen, læge og to sygeplejesker fra beredskabet. De talte om, hvor bevægende det havde været, om fantastisk samarbejde om kontakt oppefra osv osv.
Så at Henrik Q stillede et så groft spørgsmål til Mette F, der både var dumsmart frækt og sårende groft, jeg havde stukket ham en. Og Løhde er faktisk ligeså dumsmart med sine kommentarer. Nok derfor V falder i målinger, hende og Løkke gavner ikke partiet. overhovedet.

T. FUP. Misundelsen lyser ud af dig FUPpemand.

Thomas og alle dine alias.... igen viser du, at din IQ er på størrelse med en våd mursten i Sahara... måske endda som en isterning i Sahara...
Jeg forstår godt at du med din personlighedsspaltning kræver ret til at være dum, for så dum kan du bestemt ikke være alene !!!

Alt og alle problemer skyldes regeringen. Det er også dens skyld, at Løkke er på fallittens rand og at jeg er et fjols.

Fint med mig, nu er det jo bare sådan at en psykopat ikke kan være intolerant, men kan godt nok være usympatisk, men skulle det virkelig være muligt for dig, som sidder indespærret på Psykopat-anstalten Vridsløselille, at diagnostisere mig ud fra din personlige viden, ja, jeg tænker blot, at det ikke er ud fra normale personer man lovgiver, det er fordi der findes idioter som dig, der ikke tør stå frem med navn... at man laver love... som skal forhindre at normale mennesker kommer i klemme.
Hils Peter Madsen og Lundin.
I øvrigt kan du jo regne ud, at jeg ikke har skrevet nogle af de ovenstående indlæg, men at du i din psykotiske tilstand af forfølgelsesvanvid, tror at alle hader dig...
DET GØR DE OGSÅ, også dem du forsøger at slikke røv på... Ingen kan li' dig Thomas, heller ikke vogterne på Vridsløselille...

Heldigvis kan MANGE sagtens gennemskue "blå magts strategi". Disse ynkelige der kun har en eneste hensigt,nemlig at vælte Statsministeren af stolen. Det kommer ikke til at ske med den kløgt Mette Frederiksen har. GODT GÅET.

Jeg har læst alle de kommentarer fra manden med de mange navne,han er meget besat af anden verdens krig og hvordan magten bestemte,han har måske været depoteret i en konstrationslejr eller måske lejer soldat han betragter vores dygtige statsminister som en sådan.

Ja, man skulle tro at det er Jonni Hansen...
Jonni Hansen (født 5. september 1965) er tidligere formand for Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse (DNSB), som han har været medlem af siden 1985. Han er desuden redaktør af DNSB Intern og net-ugebrevet Nationalsocialisten
Nej det er hans ven Thomas:
https://www.tv2lorry.dk/koge/fra-nazist-til-kristen-motorcykelklub-jeg-e...
Han beskriver sig selv således:
Fra nazist til kristen motorcykelklub: "Jeg er en kæmpe kliche"
41-årige Thomas Vestergaard var i mange år nynazist, men nu er han præsident for en spirituel motorcykelklub.

Mette Frederiksen er da ikke valgt til at være statsminister,
hun er udpeget til at være formand for et politisk parti.
At den "Blåsorte" afdeling i Folketinget, ikke har kunne leverer
mandater nok til at beholde magten, når dansk Folkeparti i 2015
gav udtryk for, at de ikke havde talenter i deres gruppe, så de
turde besætte en ministerpost, efter deres egen vurdering, kan
Mette Frederiksen da ikke gøre for. At Thulesen Dahl overgav magten
til Venstre er da ikke DF vælgernes skyld, det må da være partitoppen
der har vurderet, at man ikke turde påtage sig ansvaret for at danne
en regering, at de der har stemt på DF i 2015 ikke gider at stemme
på dem i 2019 kan man da godt forstå. At man giver magten til en mand,
som i 2015 mistede 13 mandater, er helt på månen, det er deres egen skyld.
Et sådan politisk kollaps er aldrig før set i Dansk Politik.

DF står og stamper i gulvet og vil have grænserne åbnet,
de har opdaget at der ikke kommer muslimer ind over grænsen,
og det kan de ikke leve med, så forsvinder DF's grundlag for
et politisk parti, de savner muslimerne, der vælter ind over
vores grænser, Mette Frederiksen har lukket grænserne, det var
en politisk beslutning, som ikke havde sundhedsmæssige årsager.
Så nu rejser der flere muslimske flygtninge ud, og ingen rejser ind.
Nu vil partiet Venstre også have grænserne åbnet, de har ikke
andre forslag i deres politiske værktøjs kasse, de frygter også
at deres næstformand skal stilles for en rigsret, anklage for brud
på minister-ansvars-loven. Mette Frederiksen har medvind på cykelstien.

THOMAS ER BARE GEMEN FRÆK. EN UROSTIFTER DER KUN KAN GALE FOR AT GALE. THOMAS MÅ HAVE HAFT EN YNKELIG BARNDOM. ET ELLER ANDET HAR DA SKADET HAM USMAGELIGT. DET STÅR DA HELT KLART.

Thomas er en Trold.

"Krisen" er en pengekrise. Der "findes kun pengekriser" i et samfund der er gennemsyret af "blå farver".
Alt hvad der koster bare lidt i pengetankens "beholdning" er en sand "katastrofe" i de "blå geledder". Hvad skal folk med tre cifrede milliarder,millioner,og tusinder ? Hvis der allerede ER kontanter nok til ET liv,så er DET vel nok ? Men,mere vil have mere. Og der bliver ALDRIG nok. Kloden drejer rundt med SKÆV fordeling på alle områder. Og alfor mange steder ER der slet ingen "fordeling".

Utroligt som de borgerlige tror de kan finde sandheden på YouTube eller Google!!!
De er købt og betalt, har selv alt mangler ingenting, og laver politik efter hvor meget de kan stikke i deres lommer.
Men sjovt som de står først i køen når de kan få tilskud til det ene og andet , tomme tønder buldrer mest , de har private forsikringer der gør de kan komme på privat hospital, i stedet for at løfte det offentlige, fy for helvede, de burde ikke ha en skid at skulle ha sagt , de går kun efter stemmer og derfor tager de enkle sager , istedet for at være med til at rette samfundet op