Tidligere Stram Kurs-næstformand forlader DF efter få dage

For at komme en smædekampagne med påstande om racisme og holocaust-benægtelse i forkøbet, forlader tidligere Stram Kurs-leder DF efter få dages medlemskab.
Netavisen Pio kunne fredag fortælle, at den tidligere næstformand for Stram Kurs, Martin Christensen, var blevet medlem af Dansk Folkeparti.

Det nye medlem blev budt velkommen i sit nye parti med åbne arme, og med et stort interview i partiets netmedie dit-overblik.dk, hvor hovedbestyrelsesmedlem og folketingskandidat Martin Henriksen sagde at Martin Christensens holdninger “passer fint til Dansk Folkeparti”.

Det medlemskab er nu sat på hold "af hensyn til Dansk Folkeparti", skriver Martin Christensen på Facebook.

Han mener, at en række personer har igangsat en kampagne for at bagvaske ham.

"Jeg er blevet gjort opmærksom på flere forskellige regulære løgne, som er blevet opdigtet om mig, og ellers er der tilsyneladende en stor interesse for, hvilke ting jeg måtte have sagt og skrevet, inden jeg blev medlem af DF," skriver han.

"En gemen løgn"

Den kampagne som blandt andet skulle indeholde påstande om at den tidligere Stram Kurs-kandidat skulle være racist og holocaustbenægter.

Påstande som Martin Christensen mener er løgn.

"Jeg har altid ytret mig stærkt nationalt og mener, at masseindvandringen er en ulykke for Danmark, men jeg har aldrig ment og mener ikke, at der er noget galt med at have nogen bestemt hudfarve," skriver han på Facebook-

At han skulle være holocaustbenægter kalder han "en gemen løgn" som bagmændene har fundet på "ud af den blå luft".

Martin Christensen skriver videre, at han vil undersøge hvem der står bag denne smædekampagne og hive dem i retten for injurier.

Han håber at kunne vende tilbage til Dansk Folkeparti, når sagen er udredt.

"Når trådene i denne smædekampagne er blevet udredt, og der er mere ro om min person, er det mit håb, at jeg kan vende tilbage til Dansk Folkeparti for at kæmpe den kamp for Danmark og for kristne værdier, som personerne bag denne smædekampagne afskyr så meget."

26-årige Martin Christensen var folketingskandidat på Fyn for Stram Kurs ved seneste folketingsvalg og blev efterfølgende næstformand og leder af Stram Kurs' ungdomsafdeling.

Han meldte sig ud af Stram Kurs i oktober 2019.

placeholder

David Troels Garby-Holm er redaktionssekretær, debat-redaktør og souschef på Netavisen Pio.


placeholder

Annonce