Top 5: Vilhelmsen siger hvad???

Annette Vilhelmsen, formandskandidat i SF taler til tider så kulsort, at man må spole tilbage for at forstå, hun prøver at sige. Det bliver det dog ikke bedre af.

Annonce

Nej, Annette Vilhelmsen skal ikke beskyldes for at være klimaforandringsfornægter, men hun lukker godt nok så meget varm luft ud, at man frygter for yderligere globale temperaturstigninger skulle hun få mere taletid.

Jeg satte mig ned og så debatten i søndags imellem hende og sundhedsminister Astrid Krag igennem og må indrømme, at jeg bliver bekymret på SF's vegne, hvis det ender med at blive hende der løber med formandsposten - for SF's ene formandskandidat taler kulsort!

Jeg har samlet en lille top 5 over debattens bedste Vilhelmsen-ismer:

1. "Naturen, den er der og den skal være der, uanset om vi er i den eller ej, men det er også godt at kunne gå ved stranden og bare være."

Bestemt!

Naturen, den er der og
den skal være der,
uanset om vi er i den eller ej.

Annette Wilhelmsen på tv.

2. "Vi skal få vores Christiansborgpolitik, kommunalpolitik og regionspolitik, EU-politik til at have et samlet sigte og det kunne jo meget vel være et SF-sigte."

Ja, det ville jo også være underligt, hvis det var et radikalt sigte.

3. "I Folketinget sidder jeg som formand, nej det gør jeg ikke, skulle jeg til at.. for socialudvalget – det kommer jeg til at gøre her fra oktober, men øh jeg er ordfører på rigtig mange områder".

Det Annette Vilhelmsen siger, er at hun blevet indstillet til at blive ny formand for Socialudvalget i stedet for Özlem Cekic.

4. "Jeg tænkte at man kunne lave lidt sjov med det om man lægger arm eller man ligger i arm og jeg tror vi skal være meget forsigtige selvom det er hyggeligt at ligge i arm skal vi altså være meget kritiske og vågne overfor hvem vi gør det med."

Man lægger arm og man går arm i arm, måske endda en tur ved stranden.

5. "Vi skal i SF overveje, når vi står overfor et formandsskifte, om vi overhovedet vil ledes og det tror jeg vi vil og det kræver udfordringer og svar".

Umiddelbart kan man godt blive i tvivl om SF'erne i virkeligheden vil ledes, men udfordringer er der i hvert fald nok af. Især for Annette Vilhelmsen med at forklare, hvad det er hun vil.

Se Annette Vilhelmsens indlæg her.


placeholder

Annonce