Top 7: Højrefløjens reaktioner på terrorangrebet

Der har været travlt ved tasterne efter de forfærdelige terrorangreb i lørdags. Vi har samlet nogle af de mest skarpe reaktioner.
1) Kristoffer H. Storm (DF)
Storm er regionsrådspolitiker for Dansk Folkeparti i Nordjylland og folketingskandidat for partiet. Han skrev følgende på Twitter, men slettede det efterfølgende.

Kristoffer

2) Suzanne Bjerrehuus
Suzanne Bjerrehuus skelner ikke mellem fundamentalistisk islamisme og islam som religion.

 Suzanne

3) Mogens Camre (DF)
Den tidligere EU-politiker er klar i spyttet, men hvad grænsekontrol skulle hjælpe mod en mand, som er født her i landet, vides ikke.

Camre

4) Simon Emil Ammitzbøll (LA)
LA-politikeren var ikke langsom til at bruge lejligheden til at føre valgkamp og score hurtige point på politiske udmeldinger. Senere undskyldte han dog for sit tweet.

Simon Emil

5) Aia Fog (DF)
Aia Fog har tidligere stillet op til både Folketinget og Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti, og hun kan ikke lide mindehøjtideligheden i aften. Og folketingsmedlem Hans Kristian Skibby (DF) synes godt om hendes brækfornemmelser.

Aia Fog

6) Søren Pind (V)
Pind insinuerer gerne, at regeringen bærer et konkret ansvar for angrebet. I et blogindlæg på Berlingske.dk.

søren pind

7) Morten Messerschmidt (DF)
Europa-Parlamentarikeren var hurtig på aftrækkeren til at kræve grænsen lukket. Politiet skal bare ringe til Messerschmidt, hvis de ikke selv kan lægge strategien for eftersøgningen.

 Messerschmidt
Nu er det ikke kun personer på højrefløjen, der har ytret sig kontroversielt eller var lidt for hurtige på aftrækkeren efter lørdagens tragiske angreb. Også mere venstreorienterede stemmer i debatten har haft heftige holdninger til emnet, så her kommer et bonus-citat:

8) Carsten Jensen
”Vi er et land, der i to årtier har styret målrettet mod konfrontationen. Nu har vi fået den. Vores politikere har forberedt os på det. Og vi har selv forberedt indvandrere, flygtninge og deres efterkommere på det i en selvopfyldende profeti,” skriver han i et indlæg på Politiken.
Hermed forstås, at de danske politikere aktivt har bidraget til at skabe terroren og har skyld i angrebet.

Public affairs- og pressekonsulent hos Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF).

Tidligere student på Netavisen Pio


placeholder

Annonce