Ugens citat: Brian Mikkelsen (K)

Ugens citat kommer fra Brian Mikkelsen (K), som var hurtig til at bruge 75-års-dagen for Danmarks besættelse til at give Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre skylden for den tyske besættelse.

Annonce

Netavisen Pio udvælger hver uge et citat, som på den ene eller anden måde fortjener særlig fremhævelse og fortæller noget om ugen der gik.

I denne uge har vi valgt at fremhæve et citat, som kom den 9. april i forbindelse med 75 året for Nazitysklands besættelse af Danmark.

Citatet kommer fra den konservative gruppeformand og tidligere minister Brian Mikkelsen (K), som ikke har problemer med at bruge 9. april til at profilere egne synspunkter eller give Socialdemokratiet og De Radikale skylden for den nazistiske besættelse af Danmark:

"Aldrig mere et 9. april, hvor S og R svigtede Danmark. S og R beskar forsvaret og lagde sig fladt ned for Nazi Tyskland. Vigtigt at vi har et forsvar, som kan forsvare Danmark. Derfor foreslår Søren Pape idag, at vi bruger en mia. kr. ekstra på forsvaret så vi kan forsvare vores demokrati."

Brian Mikkelsen (K), 9. april 2015, på sin Facebook-profil

(Uge 15, 2015)

Læs det sidste nummer i serien her: Ugens citat: Karsten Lauritzen (V)

Public affairs- og pressekonsulent hos Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF).

Tidligere student på Netavisen Pio


placeholder

Annonce