Ugens Citat: En lækker Lamborghini til alle

”Ugens citat” går til erhvervsminister Brian Arthur Mikkelsen, der vil give alle danskere mulighed for at købe en Lamorghini.
”Hvis man for eksempel vil købe en lækker Lamborghini, så må man godt gøre det”.

Sådan lød det først på ugen, da den konservative erhvervsminister Brian Mikkelsen, skulle forklare hvordan regeringen ville lokke 'almindelige danskere' ind på aktiemarkedet med et nyt forslag.

Argumentationen fra Brian Mikkelsen gik på, at VLAK-regeringens forslag om en såkaldt ’aktiesparekonto’ ville gøre det muligt for danskerne til enhver tid at hæve deres penge, så hvis de eksempelvis ville købe en ”lækker Lamborghini”, så kunne de bare gøre det! Forslaget var en del af regeringens samlede vækstudspil.

Ordningen skal give danskere mulighed for at investere op til 500.000 kroner i danske virksomheder med en beskatning på blot 1,25 procent. Og afkastet på investeringerne skulle altså give de danske småsparer mulighed for at skifte familiebilen ud med en luksusbil.

Økonomi- og Indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøl kunne i DR2 Deadline supplere Erhvervsminister ved at fastslå at; ”Alt for mange danskere kører rundt i grotesk små biler”.

Flere skal have en Bugatti! 
Det er imidlertid ikke første gang, at Brian Mikkelsen gør sig tanker omkring hvordan danskerne skal have lov til at købe flere luksusbiler. Tilbage i 2014 var det således en Bugatti, som den nuværende erhvervsminister var brændt varm på under en tur til Paris.

Som Ekstra Bladet påpeger er der dog ikke meget der tyder på at almindelige danskere pludselig vil få mulighed for at købe en Lamborghini. Der er nemlig ikke blevet solgt mange eksemplarer af den italienske luksusbil på det danske marked de senere år. Sidst var i 2014, hvor Lamborghini Aventador Roadster blev afsat til en dansk rigmand for den nette pris af 8,5 mio. kroner.

 

 


placeholder

Annonce