Ugens citat: Klask på numsen efter spinning

”Ugens citat” går til igen til erhvervsminister Brian Mikkelsen, der i denne uge snakker om 'klask i numsen' og den næste konservative statsminister.
"Men siden vi kom i regering, er vi gået frem i alle meningsmålinger. Der er en mere positiv stemning omkring os.  Når jeg står splitternøgen ude i badet efter spinning, klasker folk mig næsten altid på numsen og siger "hvor går det godt".

Tror det eller ej, men sådan sagde Erhvervsminister Brian Mikkelsen faktisk i et interview til Ekstra Bladet. Det var Ekstra Bladets Per Mathiessen, der havde sat Erhvervsminister Brian Mikkel stævne til en bred diskussion om de konservatives politiske udfordringer, om den gloværdige Schlüter-æra, om det at leve et almindeligt liv, om ministerens sociale kompas, om den 473 kvm store Øresundsvilla i Hellerup og ikke mindst om det at være opfinder af den såkaldte Lamborghini-reform.

Men i den forbindelse leverer Brian Mikkelsen altså endnu et genialt citat.

Citat der giver flere spørgsmål end svar
Men interviewede handlede altså også om hvordan man viser gestus efter spinning og hvordan Brian Mikkelsens sportskammerater viser respekt for udviklingen i det konservative folkeparti ved 'næsten' at klappe ham 'på' numsen. Citatet stiller flere spørgsmål end det giver svar. Men Netavisen Pio mener,  at læserne bedst selv at gætte på og vurderer hvad Brian Mikkelsen egentligt prøve at sige med dette citat?

I sidste uge gik ugens citat ligeledes til Brian Mikkelsen fordi han havde opfundet og skabt begrebet Lamborghini-reform. 


placeholder

Annonce