Vejlegården: Højrefløjen nærer hadet

Det er politikere fra Venstre og Liberal Alliance, der har ansvaret for, at konflikten om Vejlegården er eskaleret.
Hvis det sandt så ka man se hvor meget desperation 3f skaber hos virksomhederne . Det kun desperate mennesker der handler så dumt. HVIS DET SANDT . F..k 3F svin

Den faglige konflikt på Restaurant Vejlegården tog mandag en dramatisk drejning, da forpagter Amin Skov blev sigtet af politiet for brandstiftelse. Men til trods for dette er opbakningen på Facebook til Amin Skovs kamp imod 3F ikke formindsket. Snarere tværtimod: Hadet får frit løb, og det er borgerlige politikere, der er med til at hælde benzin på bålet.

Efter anholdelsen af Amin Skov får konspirationsteorierne lov til at flyde frit på de sociale medier. Støtterne af Restaurant Vejlegården er ikke blot aktive på deres egen støtteside, men også i kommentarsporene på mediehusenes historier om sagen.

Og nu er det ikke bare 3F eller Fagbevægelsen, der bliver udråbt til at være med i et stort komplot imod de frie markedskræfter. Selv Politiet bliver af uransagelige årsager blandet ind som en part, der kæmper på 3Fs side. Angiveligt fordi politifolkene har en fagforening. Eller bare fordi de ikke anholder alle de kriminelle, korrupte, mafia-lignende typer fra 3F og sætter dem på vand og brød for landsskadelige virksomhed.

Netavisen Pio har samlet et lille udpluk af de mest vanvittige teorier, påstande og angreb, som florerer til støtte for Amin Skov:

Politiet er jo også røde. Så de har også store interesser i at få skovlen under Amin. Det må man bare ikke stille spørgsmålstegn ved - korruption foregår jo ikke i DK!

1. ”Hvis det sandt så ka man se hvor meget desperation 3f skaber hos virksomhederne . Det kun desperate mennesker der handler så dumt. HVIS DET SANDT . F..k 3F svin”

2. Hvis Amin er drevet helt derud,så kan han "takke" 3F,hvem kan holde til deres psykopatiske handlinger

3. Trist i DK, men mon politiet er en del af det sammen med 3F ? Jeg tror mere på Amin end politet.”

4. Politiet består jo af enkelt personer med mange forskellige opfattelser og baggrunde. Nogle er endog meget orienteret omkring fagforeninger, andre er ivrige medlemmer af Socialdemokratiet. Jeg går ud fra at de i blandt også taler sammen om andet end politiarbejde.

5. Politiet er jo også røde. Så de har også store interesser i at få skovlen under Amin. Det må man bare ikke stille spørgsmålstegn ved - korruption foregår jo ikke i DK!

* * *

Nogle ville måske hævde, at nogen burde lægge en dæmper på den slags og undgå, at konflikten yderligere spidser til, men det virker som om de borgerlige partier, politikere og bidragsydere, der i første omgang satte Amin Skov i spidsen for deres korstog imod dansk fagbevægelse, har en interesse i at holde konflikten og konspirationerne i live.

For det var dem der i første omgang gjorde konflikten om den stegt flæsk-serverende restauratør landskendt, ved at kalde 3Fs kamp for 'bøllemetoder' og 'mafialignende tilstande'.

Og umiddelbart efter branden på restauranten og før nogen havde overblik over hvad der var sket, var der en politisk interesse for at uddele helte- og skurkeroller. Bl.a. skrev Venstres boligordfører Louise Schack Elholm på sin Facebook:Jeg er chokeret over branden i restaurant Vejlegården. Det er forfærdeligt, hvis den er påsat. Så må man sige, at den ekstreme venstrefløj stadig er meget farlige, og stadig ligeglad med menneskeofre".

Mistænkeliggørelsen af venstrefløjen er helt uden forbehold. Og hvorfor skulle almindelige borgerlige mennesker dog holde sig i skindet, når deres folkevalgte politikere står forrest i køen med mistænkeliggørelsen?

David Troels Garby-Holm er redaktionssekretær, debat-redaktør og souschef på Netavisen Pio.


placeholder

Annonce