Tilføj kommentar

Børnepasning i det liberale Tyskland.

Her har du et eksempel på en børnehave i München, Tyskland, ved navnet Pfiffikus. Den er ejet af den private virksomhed Unsere Champions, som igen er ejet af Belgiske LD Education, og ja, som igen er ejet af Lavorel. Her har de netop fordoblet prisen på børnepasning for bedre at kunne tilgodese de små. Reelt ved vi jo godt det er for at generere maks profit op gennem investeringskæden.

Ringer der en klokke? Ja, rigtig. Alles Lægeshus. Her må Alle være med til at skabe profit maksimering til investor gruppen. I 2021 blev Alles Lægehus solgt til den udenlandske sundhedskoncern Capio. De ejes af en af verdens største private udbydere af sundhedsydelser australske Ramsay Health Care. Som naturligvis kun har de danske partienters sundhed og trivsel for øje.

Ringer der en klokke mere i dit hoved? Liberal frihedsbegreb. Ikke for de små, dig eller dine nærmeste. Nej. Frihed til at investere og profit optimere uden moral, uden hæmninger. Altså ægte liberal frihed, hvor de 99% betaler for den ene procent.

Få mange børn og stem på Liberal Alliance for at sikre dem frihed. Frihed til at arbejde for investorernes velstand. Ledighed er jo roden til alt ondt. Bare en variant til Arbeit Macht Frei.

-

Stem på rød blok hvis du vil undgå udbytning og opleve ægte frihed for mennesker og ikke frihed for investeringer og profit.

Ja, det er et let spørgsmål for dig. Men spammerne har ofte svært ved at besvare det.
Vi videregiver den ikke til nogen og viser den ikke på siden.