Tilføj kommentar

Tak for kaffe, som man siger. Vi er ikke uenige i grundsubstansen. Vi bør stå på den rigtige side af historien. Og det er alvor.
Men jeg køber ikke historien den menneskeskabte globale opvarmning med CO2 som skurken, og det er der heller ingen seriøse, dvs. fortrinsvis pensionerede, videnskabsfolk der gør. Se bare hjemmesiden klimarealisme.dk for eksempel. Så jo før vi løber fra Parisaftalen, jo bedre.
Og Trump, ja, selvfølgelig vandt han da valget i 2020, Biden fik bare flere papirstemmer i hastigt opstillede stemmebokse - hvor de end så kom fra. Snyderiet i det kommende valg er allerede godt i gang. I hele 53 counties i Michigan, en af de skurkagtige swingstater, har de allerede nu flere registrerede vælgere end de har beboere over 18 år! Demokraterne vil simpelthen ikke tillade at en vælger skal kunne legitimere sig. Det er en racistisk ide, hævder de. Republikanerne bliver luret igen hvis de ikke passer på.
Du er et ungt menneske, Magnus Flensborg, og du skal lære at begå dig i en vanskelig verden. Medierne kan du ikke stole på, de løber med de vinde deres ejere udbasunerer, og ejerne gemmer sig til syvende og sidst i globalistiske pengetanke der arbejder for en verdensregering på længere sigt. Og den verdensregering bliver ikke en demokratisk en af slagsen, den bliver med garanti totalitær. Det er samme vej EU betræder.

Ja, det er et let spørgsmål for dig. Men spammerne har ofte svært ved at besvare det.
Vi videregiver den ikke til nogen og viser den ikke på siden.