Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Faglige Stemmer #17: 'Arne-pension' og Kultur

Faglige Stemmer er Netavisen Pios megafon for landets kloge hænder, hvor der bliver talt lige ud af posen om tidens aktuelle emner, set fra arbejdspladsen og det konkrete Danmark.

Byggeriarbejder Arne Juhl blev sidste år ansigtet på Socialdemokratiets kampagne om ret til tidlig tilbagetrækning for særligt nedslidte. Efter halvandets års ventetid præsenterede regeringen tirsdag den 18. august udspillet om tidlig pension.

Ret til tidlig pension 1, 2 eller 3 år før folkepensionsalderen afhænger af, hvor længe man har været på arbejdsmarkedet som 61-årig.
Hør panelets holdninger og tanker om regeringens nye udspil.

Derudover sætter vi fokus på kulturen som social løftestang: Er håndboldhallen en ligeså vigtig kulturel institution som teateret? Er socialdemokratiet blevet et kulturelt pølsehorns-parti?

I studiet: Dennis Kristensen (Tidl. formand for FOA), Julie Brendstrup (Receptionist og tillidsrepræsentant i 3F) og Thomas Skriver (Formand for Dansk Metal Ungdom).

Vært: Niels Jespersen, Chefredaktør Pio og tidl. tillidsmand i SiD og HKKF

Programmet er optaget torsdag. d 20/9 2020.