Privatlivspolitik

NETAVISEN PIOs

PRIVATLIVSPOLITIK, PERSONDATABEHANDLING OG COOKIEPOLITIK , PERSONDATAPOLITIK

 

Netavisen Pio
Ny Vestergade 7B, 1. sal
1471 København K
Cvr-nr. 34521069

Dataansvarlig
Kontaktperson: David Troels Garby-Holm
Kontakt-email: garby@piopio.dk

Netavisen Pio indsamler og behandler persondata af to typer

1. Data som er nødvendig for at kunne levere abonnementet til dig
Vi indsamler personoplysninger om dig for at kunne levere et abonnementet på Netavisen Pios nyhedsbrev til dig.

Det drejer sig om dit navn og din email.

Uden disse oplysninger er vi ikke i stand til at opfylde aftalen som indgås, når du opretter et abonnement. Vi indsamler kun de personoplysninger, som du selv giver os ved oprettelsen.

Din email vil blive brugt til at levere produktet og til at sende dig relevant information om Netavisen Pio så længe, du har et abonnement hos os.

Vi indsamler ikke data om dig som person fra tredjepart. Dog indsamler vi informationer via vores cookies for at kunne tilpasse brugeroplevelsen på piopio.dk til dig og for at kunne optimere produktet. Se mere herom i vores cookiepolitik nederst på siden.

Disse data opbevares så længe, du har en konto hos os.

2. Data som vi bruger til at udvikle Netavisen Pio
Fra tid til anden laver vi forskellige typer af undersøgelser (typisk via spørgeskemaer), hvor vi indsamler persondata. Vælger du selv at deltage i en af vores undersøgelser, indsamler vi de oplysninger som indgår i undersøgelsen, herunder oplysninger såsom alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Deltagelse i undersøgelser er altid frivillig og vil altid kræve dit specifikke samtykke.

Vi bruger undersøgelserne til at forbedre Netavisen Pios produkt og markedsføringsmateriale eller som led i journalistisk arbejde.

Disse data opbevares så længe, vi har nytte af dem – dog ikke, hvis du anmoder om tidsbegrænsning eller sletning.

Du har ret til at se, rette, eksportere og slette dine persondata – og til at gøre indsigelser mod vores behandling af dine data.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Netavisen Pio, eller hvis du ønsker dem ændret, eksporteret eller slettet skal du skrive til garby@piopio.dk

Hvis du har andre indsigelser mod vores behandling af dine persondata, kan du også skrive til os på garby@piopio.dk

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk


VI BESKYTTER DINE DATA

Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder.

Vi kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Men vi forpligter os til at informere et evt. brud på sikkerheden inden for 72 timer.


ÆNDRINGER I VORES PERSONDATAPOLITIK

Vi ændrer løbende vores behandling af personoplysninger i takt med udviklingen af vores produkt og relevante teknologier. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre denne persondatapolitik. Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” herunder. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Sidst opdateret 31. maj 2018.


COOKIES

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Før din cookie-accept sættes én, uomgængelig cookie: has_js - piopio.dk. Den tjekker om din browser har JavaScript og holder kun sessionen ud - indtil du lukker browseren. Med din accept af nødvendige cookies sættes disse cookies:
  • cookie-agreed, cookie-agreed-version - piopio.dk. Fortæller at du har accepteret cookies. Holder 4 måneder. Du slipper for at se cookie-banneret i 4 måneder.
  • _ga, _gid - piopio.dk. Google Analytics. Statistik. Vi kan se hvilke artikler, der er populære. Holder i to år.

Accepterer du alle cookies sættes en håndfuld cookies til af tredjeparter.

Her kan du  - med et klik - læse hvad de, der sætter cookierne, bruger dem til, hvad du bruger dem til og hvor længe de holder:

  • Spreaker. Så kan du høre podcasts. Holder i et år.
  • Youtube. Så du kan se indlejrede videoer. Holder i to år.
  • Twitter. Indlejrede tweets. Holder i syv år.
  • Instagram. Indlejrede billeder. Holder i syv år.
  • Facebook. Indlejrede indlæg. Holder i syv år.
  • Soundcloud. Indlejrede podcasts. Holder i syv år.
  • Mailchimp. Abonnement på nyhedsbrev. Holder i syv år.
  • Vimeo. Indlejrede videoer. Holder i syv år.
  • Infogram. Indlejrede grafer. Holder i et år.

Alle disse cookies sættes ikke på én gang. Youtube-cookies sættes først, når du ser den første Youtube-video på en Pio-side, Instagram-cookies sættes første gang du ser et Instagram-billede på en Pio-side osv.

Cookies fornys hver gang du ser en ny video, hører en ny podcast, ser et nyt indlejret indlæg.

Er du umiddelbart utilfreds med din browsers omgang med cookies, kan du på meget kort tid indstille den på mange måder.

  • Den kan afvise alle cookies.
  • Den kan afvise cookies fra udvalgte domæner.
  • Den kan slette alle cookies fra udvalgte domæner.
  • Den kan slette alle cookies fra alle domæner, når du lukker browseren.

Du kan lære hvordan hos Erhvervsstyrelsens Sådan undgår du cookies.