Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

A-holdet: Regionernes fremtid

Regionerne blev introduceret i 2007 og er lige siden ofte kommet under heftig kritik for at centralisere beslutningerne langt væk fra borgerne. Har kritikerne ret? Og hvordan får man vælgerne til at engagere sig mere i regionalpolitik?

Den måske allerstørste udfordring, regionerne står overfor, er en sundhedssektor presset i knæ. Ventelisterne vokser, og især mange danskere uden for de store byer får sværere og sværere ved at finde vej til deres nærmeste læge. Hvad er regionernes ansvar for sundhedssektorens problemer? Og hvad er det, regionerne kan gøre for sundheden, som eksempelvis Folketinget ikke kan?

Dette søger Niels Jespersen, chefredaktør for Netavisen Pio, svar på i denne podcast, hvor han har inviteret regionsrådsmedlemmer i Region Hovedstaden for Socialdemokratiet Lars Gaardhøj og Leila Lindén i studiet for at diskutere regionernes fremtid.

I studiet:
Niels Jespersen, chefredaktør for Netavisen Pio
Lars Gaardhøj, regionsrådsformand for Region Hovedstaden
Leila Lindén, regionsrådsmedlem i Region Hovedstaden

‘A-Holdet’ er en podcast-serie produceret af Netavisen Pio for Socialdemokratiet, hvor chefredaktør Niels Jespersen tager temperaturen på regionerne sammen med hovedstadens A-hold - Socialdemokratiets regionsrådsmedlemmer i Region Hovedstaden.