Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Mogens & Holger Bider til Benet #8: En fremtid efter coronakrisen

Netavisen Pio har inviteret to af dansk politiks mest erfarne herrer, Holger K. Nielsen og Mogens Lykketoft, i podcaststudiet. Menuen byder som altid på aktuelle politiske emner og rig mulighed for at bide til benet.

I dette afsnit af Mogens og Holger Bider til Benet, sætter de to tidligere politikere endnu engang fokus på det altoverskyggende enme: Coronakrisen.
Efter næsten en måned, hvor store dele af det danske samfund har været lukket ned, tager regeringen det første skridt mod en genåbning. De to erfarne politkere giver deres analyse af regeringens håndtering af en genåbning og de politiske diskussioner den har affødt.
Derudover kigger vi ud over landet grænser. Her sætter de blandt andet fokus på EU’s og Donald Trumps håndtering af det nogle kalder USA’s største krise i nyere tid.

Vært: Jens Jonatan Steen