Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

Offerbidrag: Antennerne er stadig tændt, selvom volden er slukket

Hvad er forskellen på fysisk og psykisk vold? Hvilke typer af vold findes der? Hvad er de langsigtede konsekvenser ved at være offer for vold? 

Spørgsmålene er mange, men eksperterne har heldigvis svarene. I dette sidste afsnit af Offerbidrag taler Yasser med både eksperter fra Det kriminalpræventive råd og Lev uden vold og vanen tro også psykolog Cleoh Søndergaard.

Offerbidrag er en podcast, hvor ofrene for kriminalitet får ordet. Bag mikrofonen kan de, sårbart og ærligt, give deres bidrag. Podcast-serien giver et særligt indblik i de udfordringer, som ofrene møder og lever i.

I studiet:
Vært: Yasser Ghanbari
Gæst: Videnskonsulent ved Det Kriminalpræventive Råd, Katrine Amalie Keller. Chef for Viden og Kommunikation i Lev uden Vold, Louise Glerup Aner. Psykolog, Cleoh Søndergaard 
Tilrettelægger: Gabrielle Dalgaard
Musik: Lars Daniel Terkelsen

Dette materiale er støttet økonomisk af Offerfonden. Materialets udførelse, indhold og resultater er alene forfatternes ansvar. De vurderinger og synspunkter, der fremgår af materialet, er forfatternes egne og deles ikke nødvendigvis af Rådet for Offerfonden.

Grafisk Afdeling
Foto: Grafisk Afdeling