Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Tinget er sat: Folketingets åbning 2018

Den politiske bogstav-leg er lidt det, som alle siger, at de ikke bryder sig om, men som ingen alligevel kan glemme. Det er en slags politisk ’guilty pleasure’. I forbindelse med folketingets åbning tager Netavisen Pio en podcast-diskussion med en række af partierne i den nuværende opposition. Hvad deler vandene? hvad samler tropperne? og hvad kan vi forvente af muligheder for et fremtidigt samarbejde? Medvirkende i ugens afsnit er finansordfører for SF, Lisbeth Bech Poulsen, politisk ordfører for Alternativet, Carolina Magdalene Maier samt folketingsmedlem for Socialdemokratiet Dan Jørgensen.