Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

Tingets Tilstand: Hjort på spring - skandale i skjul?

“En skandaløs politisk beslutning fra start”.

Det kalder Liberal Alliances formand, Alex Vanopslagh, beslutningen om at retsforfølge FE-chef Lars Findsen og tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V). 

Vanopslagh får opbakning fra store dele af den øvrige opposition såvel som Hjort selv, der er overbevist om, at straffesagerne har været politisk motiveret.

Er regeringen involveret i en skandale af historiske dimensioner? Eller overspiller oppositionen sine kort i deres forsøg på at få Mette Frederiksen og regeringen ned med nakken?

Det er også i dag, at regeringen endelig præsenterer sit længe ventede skatteudspil. Især de arbejdende danskere kan se frem til at kunne beholde flere af deres penge hver måned, og det er noget, som særligt Venstre ønsker at bryste sig af.

Men hvem i regeringen lækkede detaljerne på forhånd? Og hvilke andre partier kommer regeringen til at få med i forliget i sidste ende?

Alt dette, og meget mere, kan du lytte til i denne uges udgave af Netavisen Pios politiske podcast ‘Tingets Tilstand - med Niels Jespersen og Benny Damsgaard’.

 

I studiet:

Niels Jespersen, chefredaktør for Netavisen Pio.

Benny Damsgaard, politisk kommentator, lobbyist og tidligere pressechef for Det Konservative Folkeparti.