Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

Tingets Tilstand: Nu er det akademikernes tur

Blodet fra bededagsmassakren er næppe størknet, før akademikerne trækkes skrigende til skafottet. Nu lægger regeringen op til at skære i en lang række kandidatuddannelser.

Kender regeringens grusomhed ingen grænser? Og hvad med de dårlige meningsmålinger? Udløser de vaklen eller selvransagelse i Socialdemokratiet?

Fagbevægelsens forhandlere kommer hjem med guldet i form af gode overenskomster. Skyldes det Lizette Risgaard og Fagbevægelsens Hovedorganisations konfrontationskurs og raslen med sablerne under balladen om store bededag?

Og hvor længe mon Moderaternes leder, Lars Løkke Rasmussen, kan holde sig ude af balladen om partifællen, Jon Stephensen, som er belastet af flere sager, blandt andet om en angiveligt forfalsket underskrift?

Er den barske virkelighed ved at være regeringsparti ved at gå op for Moderaterne? Og kan Lars Løkke Rasmussens “hverdagseksperter” leve med at være stemmekvæg?

Alt dette og meget mere kan du lytte til i denne uges analyse i Tingets Tilstand med Benny Damsgaard og Niels Jespersen. 

I studiet:
Benny Damsgaard, politisk kommentator, lobbyist og tidligere pressechef for Det Konservative Folkeparti
Niels Jespersen, chefredaktør for Netavisen Pio

Kandidatfoto/Moderaterne
Foto: Kandidatfoto/Moderaterne
Jon Stephensen, Moderaterne