Tilføj kommentar

Udtryk som "ikke-etniske danskere" og "etniske danskere" er klovneudtryk helt på linje med "non-binær", "kvinde med penis" og "mand med vagina". De to førstnævnte udtryks oprindelse skyldes, at Folketingets Indfødsretsudvalg i årtier har tildelt dansk indfødsret til hundredtusindvis af fremmede, der aldrig nogensinde har været eller bliver danske, herunder bl.a. Omar Abdel Hamid El-Hussein og Lual Yal Farin Lual ("James Schmidt").

I 2015 så vi tydeligt hvad der sker, når venstrefløjen svigter i det nationale spørgsmål. I 1970, hvor Hanne Reintoft betragtede gæstearbejdere som løntrykkere, var DKP de første nogensinde til at kritisere massetilvandringen. Mange år før Fremskridtspartiet. Det var først efter Glistrup blev dømt for skattesvindel, at han begyndte at parodiere venstrefløjen på værdi- og kulturpolitikken, hvor han fandt en alliance i sømandsbossen og fagforeningsmanden Preben Møller Hansen. Venstrefløjen fejlede herefter og højrefløjen tog over med Dansk Folkeparti, der førte til 10 års VKO-styre, systemskiftet i 2015 og "højredrejningen" af Socialdemokratiet.

Ligemeget hvordan man vender og drejer mønten, så tager folk fra MENAPT-landene deres kultur med sig, når de flytter til højtudviklede og civiliserede lande i Skandinavien. Selv efter flere generationer her bevares denne fremmede kultur. Der er selvfølgelig altid undtagelser til reglen, men hovedreglen er, at folk fra mellemøsten og Afrika klarer sig ekstremt dårligt i Danmark. Ifølge Finansministeriet er nettounderskuddet mindst en Storebæltsforbindelse hvert eneste år, år efter år, når alle indtægter er modregnet med udgifterne. Et andet problem er, at den nye tilvandrede befolkning i Danmark fra MENAPT og især deres efterkommere er markant mere voldelige og kriminelle end vi er.

Ja, det er et let spørgsmål for dig. Men spammerne har ofte svært ved at besvare det.
Vi videregiver den ikke til nogen og viser den ikke på siden.