Annonce

Kom til debatmøde om krænkelser på arbejdspladsen

Netavisen Pio inviterer til debat om, hvorvidt arbejdsmarkedets egne tiltag er nok til at komme problemet til livs, eller om det er nødvendigt med lovgivning.
Foto: Netavisen Pio/HK Hovedstaden
Netavisen Pio og HK Hovedstaden inviterer til debat om krænkelser på arbejdspladsen.
En tredjedel af alle kvinder og over halvdelen af minoritetskvinder har oplevet at blive krænket på deres arbejde, ifølge KVINFO.

Mange bifalder de initiativer, virksomhederne selv har taget for at bekæmpe krænkelser. Men i mange af vores europæiske nabolande tales der om lovgivning for at tage hånd om problemet.

Netavisen Pio inviterer i samarbejde med HK Hovedstaden til debat om emnet onsdag 1. november 2023 klokken 17 til 19 hos HK Hovedstaden, Svend Aukens Plads 11, 2300 København S.

Aftenens panel består af:

Ane Krestine Ott, partner og stifter i AWAKE consulting

Marianne Vind, medlem af Europa-Parlamentet (S)

Jeanette Hahnemann, faglig chef i HK Handel Hovedstaden

Henriette Laursen, direktør i KVINFO

Arrangementet er gratis, og der vil være forfriskninger til deltagerne, du skal blot trække billet via linket her.

Vi håber på at se repræsentanter fra uddannelsesinstitutioner, arbejdsmarkedet og fagbevægelsen blandt deltagerne til en aften med mulighed for læring og indsigt.

 

Arrangementet er støttet af Europa Nævnet.

Souschef, journalist og redaktionssekretær.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Samarbejdaftalen bør løse problemet. Hold nu lovgiverne ude af vores arbejdsmarked. De gør, pga manglende erfaring og viden,mere skade end gavn.

Inviter nu ikke mette med, hun vil straks nedsætte en kommission med henblik på 10 nye love.

Nu er det ikke kun krænkelse af kvinder på arbejdspladser eller andre steder i samfundet. Mænd er også ramt. Og så længe der ikke er ligestilling for mænd også kan det ærlig talt være ligegyldig.

Rasmus Hansen - jeg var helt enig i din kommentar, indtil du sluttede den af med den sidste sætning. Er ligestilling for andre end mænd ærlig talt ligegyldig?
Ups, hvad ...

Sådan kan man da hurtigt komme til at sætte sig selv uden for døren, bare ved at afsløre, hvordan man faktisk tænker ;-)

Der er misandri over oplæget til debatten når kun tal for kvinder nævnes. Rasmus har ret, så længe mandes ligestilling forbigås i tavshed af PioPio og HK så dette årrangement ud af takt med tiden. Har man ikke hørt om Lizette hos FH og alle de andre Lizetter uden på arbejdspladserne? Mænd er desværre opdraget til at kvinde må gerne berør ved dem så der er et stort skjult tabu område ude på arbejdspladserne.
Det er som om HK, PioPio og Kvinde ikke er fuldt med tiden. HK viser også at de ikke vil beskytte mænd fra uredelig afskedelser. Mænd bør forlade HK.