Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Større fokus på psykiske lidelser – men er pengene fulgt med?

Psykiske lidelser og behandlingen af dem fylder mere og mere i debatten. Heldigvis, men er pengene fulgt med? Hvordan sikrer vi, at psykiske lidelser kommer endnu højere op på den politiske dagsorden? Hvordan sikrer vi, at de, der lider af psykiske lidelser, får den hjælp, de har brug for? Hvordan sikrer vi endnu større åbenhed om psykiske lidelser?

Vi dykker ned i problemet sammen med Camilla Fabricius (1. viceborgmester i Aarhus Kommune og folketingskandidat for Socialdemokratiet), Knud Kristensen (Formand i Landsforeningen SIND) og Katrine Sejersen (Som gentagne gange har været ramt af depressioner – og som er stået frem med hendes personlige historie i Netavisen Pio).

Pio Podcast-vært er – som sædvanlig – Netavisen Pio’s chefredaktør, Jens Jonatan Steen.

Kommentarer

Nej. Pengene er i den grad ikke fulgt med, som pårørende til ens søster på et bosted kan jeg tørt konstatere: Der mangler kvalificeret personale. devisen er: Er du guds barn, så hjælp dig selv. Usle forhold for omsorg, rengøring mm. Mad får de dog, men til frokost kan de få hjælp til købe toast på tanken........ Småudflugter til indkøb o.l. er totalt sløjfet. istedet bruger de millioner på "grundfortællingen om den Københavnske psykiatri og recovery", som på ingen måde tilføjer noget som helst af værdi. Der er beskidt i mange boliger - grænsende til sundhedsfarligt. Der er skåret på nattevagter i en grad, hvor beboerne bliver farlige for sig selv og andre. Man har ikke falighed til at tackle misbrugerne med hjerneskaderne. Visitaitonerne er come ci - come ca. Selvmord ses - måske lidt for ofte. Offentligheden må ihvertfald ikke vide hvormange % der er på de forskellige bosteder. Nærhed og menneskelige samtaler er udgået af hyldevarerne. OG - jeg kunne blive ved. Men de skriver stadig i alle registreringssystemerne for at tilfredsstille de djøffere, som aldrig har frekventeret et bosted i mere end ½ time om året. Medicingivningen fungerer overhovedet ikke, hvilket er meget prækært, da det kan være farligt for beboerne og medbeboerne - skal jeg blive ved???