Højrefløjens reaktioner på terrorangrebet – vol. 2

Siden de forfærdelige terrorangreb i lørdags har flere politikere på højrefløjen haft travlt ved tasterne. Vi bragte i mandags de skarpeste reaktioner - men her kommer en opfølger på den første artikel.
I mandags bragte vi syv opsigtsvækkende bemærkninger fra højrefløjens politikere, som reagerede på weekendens terrorangreb i København. Men siden da er der faldet flere kommentarer på de sociale medier og i pressen. Vi bringer her et udvalg.

LÆS OGSÅ: Top 7: Højrefløjens reaktioner på terrorangrebet

1) Mogens Camre (DF)
”Jeg vil sige det på den måde: Alle, der har sagt nej til vores krav om at lukke grænserne er medskyldige. (…) Jeg vil sige det sådan, at det store flertal på Christiansborg har et ansvar. I hvert fald burde enhver efter 11. september 2001 have fået lukket øjnene op. Alle partier undtagen Dansk Folkeparti har lukket øjnene og har ikke villet se. Så enkelt er det”, udtalte han til Politiko.dk.

2) Aia Fog (DF)
”Jeg mener, at Radikale Venstre bærer et stort ansvar for, at det kan lade sig gøre. At det her terrorangreb kan finde sted,” udtalte Aia Fog til TV2.
Hun er folketingskandidat for DF i Brøndbykredsen.

3) Ejler Schütt (DF)
Aabenraas viceborgmester Ejler Schütt var klar i mælet på sin Facebook-profil og krævede dødsstraf.

Ejler schütt

4) Frank Nørgaard (DF)
DF-byrådsmedlem i Randers, Frank Nørgaard, giver gerne regeringen skylden.
frank nørgaard

5) Per Dalgaard (DF)
Per Dalgaard har tidligere siddet i Folketinget og står til at komme på tinge igen. I dag sidder han i kommunalbestyrelsen i Syddjurs. Når han taler om ”kaos”, mener han naturligvis terrorhandlingerne i weekenden.
per dalgaard

Public affairs- og pressekonsulent hos Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF).

Tidligere student på Netavisen Pio


placeholder

Annonce