Henter indhold

29. juni 2018

Annonce:
Nyheder
Netavisen Pio holder sommerferie
I juli måned vil aktiviteten på Netavisen Pio være nedsat. Vi er tilbage med fuld kraft mandag 30. juli
29. juni 2018

Netavisen Pio er i juli måned gået i sommerferie-beredskab, og det betyder at redaktionen som udgangspunkt holder ferie. Det betyder også, at du ikke skal undre dig over, hvis du ikke får dit daglige nyhedsbrev.

Der vil dog fortsat blive udgivet enkelte artikler på Netavisen Pio, så følg løbende med – enten på piopio.dk, på vores side på Facebook eller på Twitter.

Hvis du savner lidt i ørerne i sommervarmen, så vil vi gerne anbefale vores podcast “Roser og Torne” om syv socialdemokratiske statsministre.

Netavisen Pio er tilbage på fuld kraft efter sommerferien med nyhedsbrev alle ugens fem hverdag og artikler, analyser og debat om dansk politik; mandag den 30. juli.

Har du forslag til artikler, debatindlæg eller har du på anden måde  behov for at kontakte redaktionen, så kan du sende en mail på redaktion@piopio.dk, som løbende bliver tjekket.

Rigtig god sommer.

Emner:

Netavisen Pio anvender cookies med det formål at genkende den besøgende, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre rundt på Netavisen Pio accepterer du vores cookie politik.
Få Netavisens PIOs nyhedsbrev
Designed by SKARP & GACELA 2016 PIOPIO
Designed by SKARP & GACELA 2018 PIOPIO