Annonce

Debat: Jeg er træt af at TV-dokumentarer skal styre dansk politik

TV 2 har lige vist en dokumentar om alkohol og unges forhold til alkohol, og inden vi ser os om, så er alle politikere klar til at lave forbud og umyndiggøre unge. Det skriver ung socialdemokrat i dette debatindlæg.
Foto: Colourbox
TV 2 har lavet dokumentaren ’Børn på druk’, og to minutter efter dokumentaren er blevet vist, er alle politikere klar til at lave forbud.

Det er ikke første gang, at politikerne er klar til at lave lovgivning, som gør livet svært for dem som dokumentarerne handler om.

Sidst det skete, var med dokumentaren om Else som boede på plejehjem. To minutter senere var ældreministeren klar til at lave kontrol og bureaukrati for undgå lignende sager.

Men sagen er, at det ødelægger det for de mange, når alle bliver straffet kollektivt.

Uretfærdigt

Det er uretfærdigt for de unge, som godt kan styre det, og når det går den rigtige vej med unges forhold til alkohol, så er det ikke nødvendigt, at man skal lave lovgivning på det område.

Det er en stor dobbeltmoral politikerne viser. Samtidig med at de skal lave lovgivning på dette område er de formentlig selv i gang med åbne for en flaske vin.

Det er vigtigt, at vi giver unge mere og mere ansvar jo ældre de bliver

Det er bare ikke i orden, at man er ved at umyndiggøre en hel generation, når det er, at det går i den rigtige retning.

Vi skal også huske at vi skal give unge ansvar, så de ikke bliver helt forvirrede, når de bliver voksne og pludselig skal til at tage ansvar for deres liv.

Det er vigtigt, at vi giver unge mere og mere ansvar jo ældre de bliver, ellers kommer vi til at tabe de fleste på gulvet, fordi de bliver stressede over hvor meget ansvar de lige pludselig skal til at tage.

Rasmus Haagensen er afdelingsformand i DSU Kalundborg, som er en lokalafdeling i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU).


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Problemet er, at der aldrig kommer en tv-dokumentar om, hvor alvorligt mange tilhængere af islam, der har fået lov til at bosætte sig i vores land og som tilmed har fået indfødsret. Så sent som i oktober fremsatte regeringen endnu et lovforslag om indfødsrets meddelelse til tusindvis af massetilvandrede islam-tilhængere og alle deres efterkommere. Dette foregår samtidig med, at danskerne ingen børn får.

Spot on.

Enig, helt enig!

Har du overvejet at få dig et liv? Du er da en sølle stakkel, som trænger til psykologhjælp. Du lide af tvangstanker. TAG DIN MEDICIN og få noget hjælp-

Der var skam en lille stavefejl kammershjuk det er altså "Lider" og ikke "Lide"

i forgårs og i dag var 'Øl og Stoutentusiast Jack Rene Melchior fra DØE' ædru

https://www.facebook.com/oelvaerket/posts/878769665604587/?locale=da_DK
.

Det er ganske rigtigt at vi har gennemgående journalister der er afhængige af den herskende klasse, ingen tvivl om det, herunder er de jo også undervist af gruppe der er nært tilknyttet. Ganske få gør sig den umage at repræsentere "pøbelen" eller andre uinteressante. Jeg ved godt at jeg vover pelsen her, men det er min indsigt igennem et langt liv som multihandicappet, jeg er træt af banan republikken og det at være dansker, iøvrigt er jeg måske ejheller det !