Annonce

Netavisen Pio søger podcast-praktikant med politisk indsigt

Brænder du for podcast-mediet? Vi søger en praktikant, der kan sætte strøm til en podcast om dansk politik
De traditionelle dagblade og store medier er under pres - fremtiden tilhører nichemedier og netmedier, og derfor er Netavisen Pio i hastig vækst. Vi sidder på første parket til den politiske udvikling på Christiansborg og bestræber os på at fortælle de historier, som de andre medier over.

Vi gør en dyd ud af at gøre tingene på vores egen måde og at en eksperimenterende og omstillingsparat tilgang til de foranderlige digitale medielandskab.

Netavisen er uafhængig af organisationer og partipolitiske interesser. Men vi er ikke en avis uden holdninger - vi tager afsæt i et demokratisk, socialistisk idégrundlang, og derfor interesserer vi os særligt for arbejdsmarkedsudviklingen, velfærdssamfundet og kampen om ideerne.

Stort ansvar - store muligheder

Vi søger nu en praktikant med indblik i medieverdenen, et organisatorisk overblik og en dybfølt politisk interesse. Du kommer på Netavisen Pio til at få et stort ansvar for vores produktion af Pio-podcast, som kræver både planlægning, redigering, udvikling og markedsføring.

Samtidigt vil du komme til at stå i spidsen for større strategiske udviklingsprojekter, du får til opgave at målrette vores produkter til læsere og lyttere, ligesom du også får rig mulighed for at engagere dig i det journalistiske arbejde.

Der vil være stor mulighed for at præge dine arbejdsopgaver og at sætte en selvstændig dagsorden - Netavisen Pio lever af gode nye ideer. På Netavisen Pio tager vi vores praktikanter alvorligt!

Dit udbytte

Du vil som praktikant på Netavisen Pio:

- Opnå indsigt i og evnerne til at kunne planlægge, redigere (Audition Adobe) og udvikle en ugentligt podcastserie
- Træne dine journalistiske kompetencer - både på de sociale medier, på vores hjemmeside og i arbejdet med vores podcast
- Kunne sætte dit præg på en journalistisk arbejdsplads under konstant udvikling og træne dine strategiske og organisatoriske evner
- Få indblik og kontakter i det politiske maskinrum, ligesom du vil lære, hvordan meninger dannes og påvirkes i den offentlige debat

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver spænder vidt, og afhænger også af dine egne interesser og erfaringer. Dog kan du være sikker på at skulle:
- Arbejde med udvikling, planlægning og optagelse af vores podcast
- Være ansvarlig for redigering og eksponering af podcasten
- Arbejde med intern og ekstern kommunikation - herunder annoncering og øvrig markedsføring
- Organisationsudvikling - alt fra brugerundersøgelser til statistik om vores outreach og oplæg til bestyrelsesmøder
- Du vil komme til at arbejde tæt sammen med chefredaktøren i det strategiske og organisatoriske arbejde med netavisen

Dine kvalifikationer

Som praktikant hos Netavisen Pio forventer vi, at du
- Udviser en stor grad af selvstændighed og vilje til at tage ansvar
- Har en veludviklet forståelse for dansk politik
- Har gode organisatoriske evner
- Er nysgerrig og har lyst til at prøve nye udfordringer
- Deler Netavisens grundlæggende værdier

Yderligere oplysninger

Praktikperioden er planlagt til at gå fra d. 4. februar 2019 - d. 28. juni 2019, men der er rum for fleksibilitet, og forløbet kan målrettes den rigtige ansøger. Spørgsmål eller tilsvarende kan rettes til chefredaktør Jens Jonatan Steen på 4177 4571. Praktikpladsen er lønnet med 2.500 kr. om måneden

Netavisen Pio opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Ansøgning

Ansøgning, CV, samt eventuelle anbefalinger skal sendes til jjs@piopio.dk. Ansøgninger vil blive behandlet løbende, men skal være os i hænde senest fredag d. 18. januar kl. 12. Samtaler vil blive afholdt umiddelbart efter.

 

Sarah er studentermedhjælp med ansvar for Pio Podcast.


Flere artikler om emnet

Annonce