Annonce

Netavisen Pio søger praktikant med politisk tæft

Vil du være med til at løfte Netavisen Pio op i superligaen? Vi søger en praktikant, der brænder for politisk journalistik og kan skabe udvikling.  
De traditionelle dagblade og store mediehuse er under pres – fremtiden tilhører nichemedier og netmedier, derfor er Netavisen Pio i hastig vækst.  Vi sidder på første parket til den politiske udvikling på Christiansborg og bestræber os på at fortælle de historier, som de andre medier overser. Vi gør en dyd ud af at gøre tingene på vores egen måde og have en eksperimenterede og omstillingsparat tilgang til det foranderlige digitale medielandskab.

Netavisen er uafhængig af organisationer og partipolitiske interesser. Men vi er ikke en avis uden holdninger – vi tager afsæt i et demokratisk, socialistisk idégrundlag, og derfor interesserer vi os særligt for arbejdsmarkedsudviklingen, velfærdssamfundet og kampen om ideerne. 

Vi søger nu en praktikant med indblik i medieverdenen, et organisatorisk overblik og en dybtfølt politisk interesse. Du kommer på Netavisen Pio til at stå i spidsen for større strategiske udviklingsprojekter, du får til opgave at målrette vores produkter til læsere og lyttere, ligesom du også får rigelig mulighed for at engagere dig i det journalistiske arbejde. Endelig vil du også få et stort ansvar for vores produktion af Pio-podcast, som kræver både planlægning, redigering, udvikling og markedsføring.

Der vil være stor mulighed for at præge dine arbejdsopgaver, sætte en selvstændig dagsorden - og Netavisen Pio lever af gode nye ideer. På Netavisen Pio tager vi vores praktikanter alvorligt!

Dit udbytte
Du vil som praktikant på Netavisen Pio:
– træne dine journalistiske kompetencer – både på de sociale medier, på vores hjemmeside og i arbejdet med vores podcast.
– kunne sætte dit præg på en journalistisk arbejdsplads under konstant udvikling og træne dine strategiske og organisatoriske evner.
– få indblik og kontakter i det politiske maskinrum lige som du vil lære, hvordan meninger dannes og påvirkes i den offentlige debat.
- opnå indsigt og evnerne til at kunne planlægge, redigere (Audition Adobe) og udvikling af en  ugentlig podcast-serie

Dine arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne spænder vidt, og afhænger også af dine egne interesser og erfaringer. Dog kan du være sikker på at skulle:
– Arbejde med udvikling, planlægning og optagelse vores podcast
– Være ansvarlig for redigering og eksponering af podcasten
– Arbejde med intern og ekstern kommunikation – herunder annoncering og øvrig markedsføring
– Organisationsudvikling – alt fra brugerundersøgelser til statistik om vores outreach og oplæg til bestyrelsesmøder
– Du vil komme til at arbejde tæt sammen med chefredaktøren i det strategiske og organisatoriske arbejde af netavisen

Dine kvalifikationer
Som praktikant hos Netavisen Pio forventer vi, at du:
– Udviser en stor grad af selvstændighed og vilje til at tage ansvar
– Har en veludviklet forståelse for dansk politik og har gode organisatoriske evner
– Er nysgerrig og har lyst til at prøve nye udfordringer
– Deler Netavisens grundlæggende værdier og har kendskab til dansk politik

Yderligere oplysninger
Praktikperioden er planlagt til at gå fra 1. februar til 30. juni 2018, men der er rum for stor fleksibilitet og forløbet kan målrettes den rigtige ansøger. Spørgsmål eller tilsvarende kan rettes til chefredaktør Jens Jonatan Steen på 4177 4571. Praktikpladsen er lønnet med 2500 kr. om måneden.

Netavisen Pio opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Ansøgning
Ansøgning, CV samt eventuelle anbefalinger skal sendes til jjs@piopio.dk. Ansøgninger vil blive behandlet løbende, men skal være os i hænde senest onsdag den 10. januar kl. 12.00. Samtaler vil blive afholdt umiddelbart derefter.

Medlem af Frit Forum og psykologistuderende


Flere artikler om emnet