Pios julekalender: 6. december

Bag dagens låge gemmer sig en historie om et gensyn som er en hel julefilm værdigt.
I dette års julekalender går vi tæt på en række folketingsmedlemmer, borgmestre, profiler i fagbevægelsen og andre. Vi har spurgt dem om, hvad det bedste og det værste ved julen er.

Bag dagens låge gemmer sig Niclas Bekker Poulsen, der som Socialdemokratiets spidskandidat i Greve Kommune, sikrede partiet en fremgang på 7,1 % procentpoint.

Niclas Bekker Poulsen, der er 40 år gammel, er uddannet fra Hotel- og Restaurantskolen. Han arbejder til daglig som faglig konsulent for fagforbundet Dansk Metal Sydøst, og han har tidligere blandt andet arbejdet som kundekonsulent i Arbejdernes Landsbank. Privat er Niclas Bekker Poulsen bosat i Tune. Han er gift med Rikke, og sammen har parret to børn.

På billedet ses Niclas Bekker Poulsen sammen med sin mor og sin ene datter. Det er Niclas i det røde tøj.

 

Min bedste juletradition er...
Vi holder, som så mange andre jul skiftevis hos min og min kones familie. Min familie er ret lille, men vi leger altid pakkeleg. Det synes jeg er sjovt, særligt fordi min farfar altid bliver ked af det, når han vinder gaver, for han vil helst have at børnene får dem.

Mit bedste minde om jul er fra dengang...
At for fire år siden var min far lige kommet på plejehjem, da han er dement. I den forbindelse ledte jeg efter hans ex-kone som havde betydet meget for mig, da jeg var barn. At møde hende den jul igen - efter 25 år og få sagt tak til hende var ret stort og rørende.

Den værste julegave jeg nogensinde har fået er...
Ikke som sådan en rigtig dårlig gave, men da jeg har fødselsdag den 27. december, har jeg tit fået jule- og fødselsdagsgaver samlet. Det var, særligt som barn, en lidt flad fornemmelse. Det tror jeg i øvrigt er en følelse, som jeg også deler med rigtigt mange andre, som har fødselsdag tæt på juleaften.

Ellers vil jeg sige, at kort før jeg fyldte 18 år, blev jeg indlagt med meget hævede mandler, som skulle have fjernet betændelsen akut, og nogle dage efter skulle de opereres væk. Det var både en jul og en 18 års-fødselsdag som bare slet ikke blev som jeg havde håbet, så halvskidt gave, hvis man kan sige det.

God jul!

Niclas Bekker Poulsen meddeler i øvrigt, at han har sat rækkehuset i Tune til salg. Hvis nogen skulle være interesserede.

David Troels Garby-Holm er redaktør på Netavisen Pio.


Kommentarer fra Facebook

Annonce