Annonce

Vermund: "Jeg er klar til at bære faklen videre"

Efter eksklusionen af Lars Boje Mathiesen melder den tidligere formand og partistifter sig klar til endnu en periode som formand.
Foto: Netavisen Pio/Jan Kjærgaard
Pernille Vermund, partileder, Nye Borgerlige
Medstifter og tidligere formand for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, er klar til at tage endnu en tørn som partiformand.

Det har hun netop skrevet ud til medlemmerne i en mail, oplyser TV 2.

"Jeg er klar til at bære faklen videre, hvis I medlemmer ønsker det," skriver hun i mailen til medlemmerne.

Det er ellers kun en måned siden, at Nye Borgerliges medlemmer på en generalforsamling valgte Lars Boje Mathiesen som ny formand efter Pernille Vermund, der ønskede at stoppe efter syv år på posten.

Men torsdag aften blev Boje Mathiesen ekskluderet fra Nye Borgerlige af partiets hovedbestyrelse. Det sker med den begrundelse, at Lars Boje har stillet uhørte økonomiske krav til partiet. Og forsøgt at presse sine krav igennem ved at true med at forlade partiet, hvis han ikke senest fredag morgen modtog 350.000 kroner af Nye Borgelige.

Og nu melder Vermund sig altså klar til at tage endnu en tørn.

I mailen skriver Vermund, at hun godt forstår, hvis medlemmerne finder situationen surrealistisk:

"Den holdning deler jeg, men der var desværre ingen anden udvej, efter at Lars Boje Mathiesen satte en pistol for panden af partiets hovedbestyrelse og forretningsudvalg," skriver Pernille Vermund i mailen til Nye Borgerliges medlemmer.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Kommentar:

Hvis man ellers ser Mogensen & Kristiansen i TV, så lyder Mogensens afslutnings ord vedrørende dansk politik, næsten altid:

Det bliver værre i næste uge !

God Weekend !

Pernille har fået en opringning fra Schweiz.

Når katten er ude leger musene på bordet!

Et klik med musen så er der penge på bordet!

Hvad var Manchester City uden Haaland?

Hvad var PSG uden Messi?

Dansk politik er endnu ikke parat til at tage springet!

Man ser hellere sygemelding på sygemelding!

Grådighed forveksles i Danmark med ligestilling, kvinders rettigheder, barnet ret til en fader, mænds ret til tid med egne børn!

Messi har altid tid til sine tre drenge og fruen!

Og sætter en ære i at vise dem frem!

Helten, stjernen og tid til børnene!

I Danmark hedder det grådighed!

Og hele Besserwisser-segmentet nød at Boje måtte bøje nakken!

Hvem fanden tror han at han er!

Den eneste mand i Danmark der vil have penge til tid til børn, kone og fritid!

Tror han at han er Messi!

Dygtige politikere koster kassen!

Men hvis besserwissser-segmentet skæres bort!

Uh ha da da!

Så kan de 1000 journalister og Besserwisserne i Danmark jo ikke lukrere på dansk politik længere!

De er altid lige kommet hjem fra en ferie!

Og scorer både tid og kassen!

Til lykke Pernille godt gået.

Nogen skal jo gøre arbejdet. Og der venter en CEO post i et til lejligheden dannet selskab af Lars Seier Christensen, som køber sig fra høtyvene. Han har nu hele to partier i sin stal, som skal omforme demokratiet i Danmark efter Lars Seier's behov.

Og det går jo godt. 10 - 15 millioner ser godt nok billig sluppet for Lars Seier. Men vi er jo heller ikke i USA. De riges eget land, hvor din pengepung bestemmer graden af demokrati frem for din stemme.

Jeppe Lindholm - hvad rager det dig?

Kurt Jensen. Det vedkommer mig meget mere end du aner. Uden at sige mere.

Jeg er i øvrigt i New Zealand sammen med min familie lige nu for at tilse byggeriet af min lille bondegård jeg købte her for et halvt år siden. Den er ved at blive udvidet kraftigt for at sige det mildt. Og det går fremad over alle forventninger. Tænker den er klar om to års tid. Men betalingen er også derefter. Når det er færdig kan du jo komme forbi på en øl.

-

Her lidt nyt fra min bondegård:

Queenstown-Lakes District New Zealand, tæt på Wanaka-Mount Aspiring Road. Flere 100 meter over havoverfladen. Her er så smukt, så det svært kan fattes. Hobbitternes land. Her bor kun 1% af befolkningen af New Zealands 4.500.000 på et areal på størrelse med Danmark. 100 gange mindre tætbefolket end Danmark. Men med mange milliardærer fra udlandet lige som mig, som ønsker at undslippe Vestens udforinger og ødelæggelser af Jorden før det er for sent til at komme væk. Særligt efter Brexit og Trump er interessen steget. Ingen klimakatastrofe, ingen overbefolkning og det sidste sted på Jorden med en civilisation efter en 3. verdenskrig med kernevåben. Her er alt, hvad der er brug for at overleve resten af verden. Næsten 24.000 kilometer væk fra Europa. Over 24 timer med fly.

Har du 2-500.000.000 kr. du kan undvære kan du kontakte Terry Spice, CEO af Luxury Real-Estate New Zealand.

I nabolaget bor i øvrigt Shania Twain (konen har allerede været efter mig, at jeg ikke skal komme alt for godt i gang), James Cameron, Peter Thiel som jeg har fået en øl med over hækken. Her hersker en absolut afslappet livsstil In The Land of Kiwi i et lige så absolut storslået landskab. Norge gang 100.

På min ”bondegård” er jeg ved at få etableret en underjordisk ”bolig”. Den er på 5 etage under jorden. Hver etage har en loftshøjde på 12 meter og er på 5.000 kvadratmeter hver. Øverste etage befinder sig 25 meter under jordoverfladen. Hver etage har sin egen funktion som teknik/vand/el/friskluft/affald/spillevand/værksted/data/multimedia, fødevareproduktion, lagerfaciliteter/fryse/kølerum med en form for shopping illusion, fritid og motion med en kunstig strand med 75 meter strand med bølge anlæg, tennisbane, golf, wolly, basket, fodboldt, racerbane på 700 meter med el-carts m.v., beboelses etage med flere boliger. Alle etager er forbundet med lift, trappe og en en bakke rampe, så man i princippet kan gå/løbe/cykle rundt omkring på alle etager. Samlet set kan man bevæge sig 1.575 meter hele vejen rundt. Dertil kommer yderligere stier på tværs på ca. 1.500 meter. Ligesom der er kunstig sollys, så planter, dyr og mennesker trives koblet på en computerstyret naturlig døgnrytme.

Gennem de seneste år er det blevet væsentligt sværere at købe ejendom i New Zealand. Med mindre, naturligvis, man har et New Zealandsk pas eller kommer fra Australien eller Singapore. Eller er gift med en Kiwi. Eller du har røven fuld af penge, samt en god advokat. Så kan alt lade sig gøre. Og hvem har/er ikke det ;-)

Nærmeste nabo er over 2.000 kilometer væk og hedder Australien. Resten af verden er mindst 12.000 kilometer væk. Og så er New Zealand oven i købet et bæredygtigt land med en el produktion fra vandkraft og termisk energi. Ligesom de har alverdens råstoffer og kan producere det meste selv.

Jeg tør godt vædde med sådan en har Dronning Margrethe II ikke.

For mindre bemidlede anbefales Norge. Her kan du i øvrigt som dansker slå dig ned uden videre og uden visum. Du skal blot meddele de norske myndigheder du nu bor i Norge. Så har du adgang til sundhedsvæsen og sociale ydelser mv.. Ligesom du kan købe ejendom.

Fat mod og god fornøjelse.

Efter en opringning fra Schweiz er Pernille trådt i karakter for at rede sine børns fremtid endnu engang og bærer fanen pligtopfyldende videre som hun har lært det og er opdraget til. Nede fra Schweiz kvitterer de med et honorar. Uden for referat som det gøres i de kredse, hvor penge bare er til stede uden spørgsmål. Og mest af alt. Uden indsats. Naturligvis.

PS. De 3.500.000 kr. Nye Borgerlige mister efter Lars Boje's afgang erstattes naturligvis 1.1 fra den hemmelige sponsor fra Schweiz