Justitsministeren: “Brutale knivstikkerier må aldrig nogensinde bliver hverdag i Danmark”

Peter Hummelgaard (S) betegner drabet på to unge mænd i Taastrup som “vanvittigt”
Foto: Beskæftigelsesministeriet
Peter Hummelgaard (S), justitsminister
To unge mænd på 17 og 18 blev sent mandag aften knivdræbt på åben gade i et boligkvarter tæt på City 2 i Taastrup på Vestegnen, mens en tredje ung mand blev såret.

En mand på 17 år har foreløbig meldt sig selv til politiet, og han er nu sigtet for de to drab og knivoverfaldet på en tredje ung mand.

Den sigtede fremstilles i grundlovsforhør kl. 12.45  onsdag i Retten i Glostrup.

Justitsminister Peter Hummelgaard (S) betegner det som vanvittigt, at sådan noget kan ske på åben gade i Danmark:

Det er vanvittigt, at sådan noget kan ske på åben gade

“Det er vanvittigt, at sådan noget kan ske på åben gade. Brutale knivstikkerier må aldrig nogensinde bliver hverdag i Danmark. Lige nu er det benhårdt politi- og anklagerarbejde, der skal løse situationen, men pilen peger også på os politikere,” skriver ministeren i et opslag på Facebook, hvor han også udtrykker sin dybeste medfølelse for ofrenes familier og venner.

Justitsministeren understreger, at SVM-regeringen ønsker at skærpe straffene for knivoverfald:

“Hård kriminalitet skal straffes hårdt. Derfor vil regeringen skærpe straffen for knivoverfald.

Vi ved at de strafskærpelser, der er indført på våbenområdet, har reduceret antallet af sager, hvor bandemedlemmer besidder skydevåben. Nu gælder det knive,” skriver Hummelgaard og fortsætter:

“Betydelige og mærkbare straffe”

“Vi vil ikke finde os i meningsløse knivstikkerier. Danmark skal være et land, hvor almindelige mennesker kan færdes frit på gaden. Vi skal først og fremmest sige fra med betydelige og mærkbare straffe.”

Vi vil ikke finde os i meningsløse knivstikkerier

Hummelgaard noterer, at der på det seneste også har fundet en lang række knivoverfald sted rundt om i hovedstadsområdet:

“Hver en sten skal vendes for at komme de mange episoder med knivstikkeri, vi har set på det seneste, til livs.”

placeholder

 

Har anholdt endnu en person

Politiet efterlyste tirsdag en mulig medgerningsmand til de to knivdrab og knivoverfaldet på en tredje:

“Selv om vi nu har anholdt en person i sagen, fortsætter efterforskningen, og vi vil i den forbindelse stadig bede om offentlighedens hjælp. Vi opfordrer således fortsat vidner, og andre der måtte have oplysninger, som eventuelt kan være relevante for sagen, til at henvende sig,” siger vicepolitiinspektør Peter Malmose i en pressemeddelelse.

Vestegnens Politi skriver onsdag formiddag på Twitter, at man har anholdt endnu en person, som nu også er sigtet for at drab og drabsforsøg:

"Vi har foretaget endnu en anholdelse i sagen om knivdrab i Taastrup. Der er tale om en 16-årig dreng. Ligesom den 17-årige, der meldte sig i går, så er han sigtet for drab og drabsforsøg. Begge bliver fremstillet i grundlovsforhør kl 1245"

Den tredje knivoverfaldne meldes nu uden for livsfare.

Opdateret kl. 12 med oplysning om at endnu en person er anholdt i sagen

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

“Brutale knivstikkerier må aldrig nogensinde bliver hverdag i Danmark”

Er det ikke det allerede???
.

Jo. Og det er jo et helt normalt resultat af, at vi tillader meget fjerne kulturfremmede migranter, der bekender sig til en modbydelig voldsideologi, at bosætte sig i og kolonialisere vores land. For den nye befolkning er vold et helt legitimt kommunikationsmiddel. De tvister vi danskere i civilisationen klarer demokratisk i forvaltningen, i nævn og hos domstolene, ud fra regler og love, dem klarer de "ved sværdet", ligesom deres analfabetede profet. For dem er det en stor skam (haram) at samarbejde med vores "vantro" ikke-islamiske politi og myndigheder. Kun Allah må lovgive, kun Allahs lov gælder og kun Allah kan dømme. Muslimerne har pligt til sunnah (at leve ved sværdet som profeten, jf. hadith). Først når sharia (Allahs lov) er implementeret over hele verden i et verdenskalifat (Én Ummah) opstår kosmos.

Problemet i Danmark er, at danskerne er så blåøjede, at de stadig går ind for fri MENAPT-indvandring, asylret, familiesamenføring og ydelser til islam-tilhængere, der bekender sig til en ideologi, som danskerne stadig vender det blinde blåøje til. Man kan rejse over på den anden side af Øresund, hvis man vil opleve, hvordan Danimarkistan kommer til at være om 10 år.

Knivstikkerier er totalt yt i Sverigestan. Det er eksekutionspelotoner i gader og stræder, daglige likvideringer i fuldt dagslys, automatiske rifler, granater, eksplosioner og børn, der bliver gruppevoldtaget og dræbt på legepladser.

Det ser jo ikke ud til at knivstikkerierne er for nedadgående, trods peter hummelgård udtalelser-mærkeligt.

Den nye befolkning fra mellemøsten og alle deres efterkommere eksploderer demografisk i Danimakistan i disse år. Der er lineær progression.

Annonce