Annonce

Moderaternes spidskandidat: Danmark vil fint kunne modtage 5.000 - 7.000 flygtninge årligt

Otte timer senere er Stine Bosse mærkbart på retræten: “Det er uaktuel politik”
Foto: Europabevægelsen
Stine Bosse, debattør
Danmark vil "fint kunne" modtage 5.000 til 7.000 flygtninge om året gennem EU’s nye såkaldte solidaritetsmekanisme, som Danmark i dag står udenfor på grund af retsforbeholdet. Et forbehold, som i øvrigt bør sendes til folkeafstemning.

Det siger Moderaternes spidskandidat til EU–valget, Stine Bosse, i et interview med netmediet Altinget.

Udmeldingen fra Stine Bosse torsdag tidlig-tidlig morgen får Socialdemokratiets spidskandidat ved EU-valget, Christel Schaldemose, til at slå syv kors for sig:

Er det virkelig partiets politik, Lars Løkke

“7.000 flere flygtninge om året? Moderaternes EP-spidskandidat Stine Bosse vil afskaffe retsforbeholdet inkl asylforbeholdet. Hun vil have 7.000 ekstra flygtninge til DK hvert år. Det er utroligt virkelighedsfjernt, jeg frygter vi mister kontrollen og ender med svenske tilstande. Er det virkelig partiets politik, Lars Løkke,” spørger Christel Schaldemose Moderaternes formand, Lars Løkke Rasmussen i et opslag på det sociale medie X torsdag morgen.

“Og det, jeg så præciserer nu”

Svaret fra Stine Bosse lader ikke vente længe på sig.

Kl. 12.41 torsdag kan man således læse på dr.dk, at Bosse trækker mærkbart i land:

“Det er uaktuel politik,” lyder Bosse-melodien nu om “5.000 til 7.000”-meldingen.

Hun præciserer samtidig, at hverken hun eller Moderaterne går ind for, at der skal være en folkeafstemning om ophævelse af EU-retsforbeholdet nu eller i den nærmeste fremtid:

det skulle jeg måske have sagt fra dag et

“Og det, jeg så præciserer nu, og det kan man så sige, det skulle jeg måske have sagt fra dag et, er, at det kommer først til at ske den dag (Folkeafstemningen om retsforbeholdet, red.), hvor der er styr på de ydre grænser, og hvor tallet (Antallet af flygtninge og immigranter, red.) er meget tæt på nul.”

Glæde i S-lejren

Retræten glæder Christel Schaldemose:

“Det glæder mig, at hun trækker i land. Godt vi fik det på det rene,” siger Socialdemokratiets spidskandidat, Christel Schaldemose, til Netavisen Pio.

Der er valg til Europa-Parlamentet 9. juni.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Tja - man kommer ikke langt i dansk politik med en fornuftig udmelding, før populisterne begynder at brøle skingert

"Flygtninge"... Tænk, at der stadig er nogen, som tror på det.

Bosse er Radikal uanset hvilke parti hun er medlem af.
Hun glemte bare lige at spørge til hendes nuværende partis program.

rigtigt hans, en gang radikal - altid radikal

jeg ved godt det ikke lyder pænt, men kvinden er DUM og benægter fakta
.

I morges var både Stine Bosse og Lars Løkke enige om at ophæve retsforbeholdet og starte en ny flygtningestrøm til Danmark. Opportunisme kalder man det. Politik uden rygrad.

Der er selvfølgelig en fornuftig forklaring på, hvorfor Stine Bosse (Christine Bosse) gerne vil have 7000 'flygtninge' til DK.

Hun keder sig i sin 260m2 store bolig på Nationernes Alle 26 i 3000 Helsingør.

Som det gode menneske hun er, er hendes bolig naturligvis åben for de stakkels mennesker.

Spørgsmålet er så, om hendes naboer også synes det er en god ide
.

Stine Bossen - som jeg indtil nu har opfattet som humanist, trods hendes borgerlige orientering - har været til kammeratlig samtale.

Og så fik tonen en helt anden lyd.

Inden Danmark modtager flere flygtninge/migranter, burde man nok sørge for, at dem som allerede er bosat her i Danmark, indordner sig efter Danske regler og lovgivning. Det vil sige at før der er styr på Ghettoerne, skal Danmark ikke modtage flere flygtninge/immigranter. Så det er op til beboerne i de såkaldte Ghettoer hvornår Danmark igen er klar til at modtage flygtninge/immigranter fra muslimske lande.

At hun er helt væk, vidste vi jo godt i forvejen. Hun mente selvfølgelig, hvad hun sagde, men blev så belært fra højere sted om, at den slags siger man ikke højt, hvis man gerne vil have stemmer. Det havde hun ikke selv jordforbindelse til at se.