Annonce

Ny chefredaktør for Netavisen Pio

Kendt debattør sætter sig i chefredaktørstolen på Netavisen Pio.
Det bliver Niels Jespersen, der efter sommerferien sætter sig i chefredaktørstolen på Netavisen Pio.

"Der er en stor og vigtig opgave i at sætte en socialdemokratisk dagsorden i et overvejende borgerligt mediebillede, hvor lønmodtagernes perspektiv spiller en alt for lille rolle, og hvor mediekritikken hurtigt kan blive for indspist,’’ siger Niels Jespersen.

"Jeg glæder mig over den tillid, som bestyrelsen har vist ved at pege på mig som chefredaktør. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet og fortsætte med at udvikle Netavisen Pio til glæde og gavn for læserne," siger han.

Netavisen Pios bestyrelsesformand, Max Meyer, har store forhåbninger til den nye mand ved roret:

"Med Niels Jespersen i spidsen får Netavisen Pio en chefredaktør som i forvejen er en markant profil i den offentlige debat, og som vi håber kan være med til at profilere avisen endnu mere," siger Max Meyer om ansættelsen af Niels Jespersen.

Niels Jespersen erstatter Jens Jonatan Steen, der er stoppet efter fem år på posten. Han tiltræder som chefredaktør den 1. august.

Afghanistan-veteran og tillidsmand

39-årige Niels Jespersen er uddannet cand.mag. i historie fra Københavns Universitet og har tidligere været ansat som analytiker i Forsvaret. Han har desuden været udsendt som soldat i Afghanistan. Han har været tillidsrepræsentant i det daværende SiD (nu 3F) og senere i Hærens Konstabel- og Korporalforening (HKKF).

Det er dog fra den offentlige debat, at Niels Jespersen er bedst kendt. Han har i de senere år deltaget i talrige debatter om især udlændinge- og arbejdsmarkedspolitik.

Niels Jespersen udgav i 2018 sammen med journalist Mikkel Andersson debatbogen ‘Eksperimentet der slog fejl’ om dansk udlændingepolitik. Han er medvært på den politiske podcast, Udestuen.

Netavisen Pio skriver primært om politik og arbejdsmarkedsforhold. Netavisen har eksisteret siden 2012

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Mette Frderiksen er den bedste statsminister
Danmark har haft siden Harald Blåtand

Hun minder nu mest om Gorm den Gamle.

Godt valg - og rigtig hjerteligt velkommen til Niels Jespersen.

Tillykke, vi ser frem til en offensiv centrum venstre dagsorden på den fine og kloge måde.

Thomas er en Trold.