Annonce

Svindler fra opsigtsvækkende TV-dokumentar med LA-merchandise

En kop med en smilende Alex Vanopslagh medvirker i ‘Den sorte svane’
Foto: TV 2
Martin Malm er en af de personer, man lærer bedre at kende i dokumentaren 'Den sorte svane'.
Det er ikke fedt at hedde Martin Malm for tiden.

Champagne-drengen fra Nordsjælland blev taget med bukserne nede i dokumentaren ‘Den sorte svane’, hvor han under skjulte optagelser svindlede med fakturaer.

Noget, som nok er gået næsen forbi på de fleste, er at der står en kop med et billede af leder fra Liberal Alliance, Alex Vanopslagh på Martin Malms bord.  

Ordet “Frihed” står skrevet under billede af den storsmilende Vanopslagh.

Politisk rådgiver ikke overrasket  

At lige præcis den kop er at finde på lige præcis Martin Malms kontor overrasker ikke politisk rådgiver i Enhedslisten, Tobias Clausen.  

“Hvorfor overrasker det mig ikke at rigmanden og skatteunddrageren Martin fra dokumentaren den Sorte Svane har en kop fra Liberal Alliance med ordene "Frihed" stående på sit bord? Frihed fra kontrol og regulering måske?” skriver han på det sociale medie X.

placeholder

Emma Inge Hansen er journalist på Netavisen Pio. 


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Martin Malm har kun fået 3 års konkurskarantæne, det er billigt sluppet for en bedrager som ham. Han skulle idømmes livsvarigt konkurskarantæne således han aldrig kunne drive virksomhed mere, men alene måtte affinde sig med et job som almindelig lønmodtager, hvis der er nogen der vil ansætte en uhæderlig person som ham.

Helt enig!

Den konkurs karantæne gælder kun for firmaer, med begrænset hæftelse.
Så kan kan godt åbne enkelt mands virksomhed, der hænger han tilgengæld, så.på regningen

Well, sådan er det ikke. Han kan forsætte via stråmænd og det gør han sikkert også!.

Formanden for Liberal Alliance, Alex Vanopslagh, har selv bedraget det danske samfund for 360.000 skattefrie kr. ved uberettiget at have fået sin lejlighed i København betalt af folketinget og os skatteydere.

Kriminalitet betaler sig i det Nye digitale Danmark.

Gud fader misundelse er en grim ting som du åbenbart lider af. Og så så du lige en mulighed for at svine Alex til. Hvor hvor burde du skamme dig. Få dig dog et reelt liv istedet for at svine andres til . Føj du er ynkelig Pia Hansen

Folk der bedrager samfundet, for 350.000 kr, får ved De Danske Domstole: 3 måneders betinget fængsel og 1 års prøvetid!! Altså den Alm dansker, ikke politiker 🤮 så ingen sviner Alex, men det kan være han ryster lidt mere lige for tiden 🫣

At svine en kriminel er ikke ynkeligt

Åh, det er SÅ NEMT, når du trækker misundelseskortet.
Det et jo fakta at din helt Alex har snydt og bedraget med boliger.

Hvis du refererer til den boligstøtte visse folketingsmedlemmer er berettiget til, så er beløbet ca 30.000,- om året - og altså ikke kr 360.000.
Alex Vanopslagh har iøvrigt selv betalt alle tilskud tilbage efter det blev konstateret, at han ikke var berettiget til at modtage dem.

Han er vist ikke dømt for noget, så det er noget af en stramning at kalde ham for kriminel. Det han fik lavet var torske dumt, men det samme kan siges om meget at det vi så fra en et parti regering der styrede Danmark under Covid... Men lur mig om der ikke er så meget klæb på taburetten at man finde en løsning på det også

Og hvad er det så lige de her små ynkelige mennesker vil op nå???

- At køre rundt i en brugt Mercedes???

Hvor er de dog egentlig ynkelige. Får næsten medlidenhed med dem.

Når jeg ser Martin Malm og hans fremtoning - Kan jeg ikke lade være med at sammenligne med snobben Fritz fra DR satireprogrammet Rytteriet - Koppen med LA sloganet kan derfor heller ikke overraske mig i den forbindelse -

Antager at samtlige "deltagere" i udsendelsen bliver politianmeldt? Fyring og karentæne er jo ikke en straf...slet ikke i de kredse. Ellers er os borgere/skattebetalere jo til grin.der jo andre lignende lyssky, som hjertens gerne "ansætter" dem,og dermed fortsættercirkuset!.hvidvasktjek skal klart ligge hos bankerne, da de er de eneste, der har alle oplysniger og kan aflæse transansktionsmønstre.

Hvem var det der sagde at forbrydelse ikke betalte sig?...
Det er sjovt at alle ved at det foregår i et eller andet omfang, bare ikke dem inde på Borgen de er vildt overresket over at det kan ske i lille DK????...

Nu er det jo ikke første gang advokater og revisorer har været involveret i økonomisk kriminalitet, det skete også for ca. 32 år siden i forbindelse med selskabstømning for mere end 2 milliarder, så der har altid været personer i habitter der hjalp de såkaldte pæne selskabsejere med at svindle.

Det er trods alt Liberal Alliances idealsamfund, som fremstilles i "Den Sorte Svane". Formanden Alex Vanopslagh har allerede begået socialt bedrag ved at have indkasseret Folketingets honorar for dobbelt husførelse og oven i hatten indkasseret gratis husleje i københavn på skatteydernes regning. Alex blev politi anmeldt, men politiet lod sagen falde. Heldige Alex.

I den anden ende af samfundsskalaen havde et par sønderjyske kontanthjælpsmodtagere været få kilometer over grænsen i få timer for at handle billigt ind. Det blev opdaget af kommunens kontrolgruppe som ved gennemgang af deres kontoudtog kunne se deres -dankort var blevet benyttet lidt syd for den danske grænse. Det resulterede i tre månedes fratagelse af deres kontanthjælp - Hele deres livsgrundlag.

Vi er IKKE længere lige for loven i Danmark. Er du noget ved musikken har du rettigheder langt ud over grænsen for almindelige mennesker.

Føj for satan.