Annonce

Ny politisk podcast: 'Tingets tilstand med Damsgaard og Jespersen'

Hver fredag vender politisk kommentator Benny Damsgaard og chefredaktør Niels Jespersen ugen i dansk politik
Nu kan du høre første afsnit af Netavisen Pios nye politiske podcast: 'Tingets tilstand med Damsgaard og Jespersen'.

Hver fredag går politisk kommentator Benny Damsgaard og chefredaktør Niels Jespersen i studiet for at se nærmere på, hvad der er sket i dansk politik i den foregående uge.

De dvæler ved den dramatiske politiske uge, hvor de sætter fokus på de mest væsentlige overskrifter og de oversete dagsordner.

Få en nuanceret og hårdtslående analyse af den foregående uge i danske politik

Benny Damsgaard har de seneste mange år arbejdet i og omkring toppen af dansk politik, hvor han har rådgivet om alle former for politiske interessevaretagelse og kommunikation.

Efter tre år som kommunikationschef for Det Konservative Folkeparti har han et indgående kendskab til det spil, der foregår inde bag Borgens mure. I dag arbejder han som kommentator og public affairs- og kommunikationsrådgiver.

Niels Jespersen har i mange år været en kendt skikkelse i den offentlige debat i dansk politik, hvor han bl.a. har skrevet indlæg til Politiken, Altinget og Berlingske. Som chefredaktør hos Netavisen Pio har han dagligt fingeren på den politiske puls, og er ikke bange for at sige det de andre ikke tør.

Få en nuanceret og hårdtslående analyse af den foregående uge i danske politik, når vi sætter to stærke og uenige debattører sammen i studiet hver fredag.

Du kan allerede nu høre det første afsnit, hvor de bl.a. sætter fokus på Danmarks forsvarsaftale med USA.

placeholder

Mette Skov Myrup er podcast-redaktør på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Spændende, håber de er rimelig objektive, er så træt af analyser som har tilknytning til partier, både nu og tidligere.

Det ville være rart hvis der var bedre balance i nyhedsformidlingen i Danmarks. Venstrefløjen er så underrepræsenterer, og de borgerlig synspunkter er så velkendt i alle andre media. Gentagelser er kedelig når 95% af alle journalister kommer det samme borgerlige fokus.

I Danmark har vi en udøvende, en dømmende og en lovgivende magt. Og en fjerde statsmagt, pressen. De har fået større og større magt de store borgerlige aviser.
Hvad jeg ikke kan forstå, men gerne vil have en forklaring på, er, hvorfor Fogh Og Uffe Ellemann blander sig i FE sagen, er det grundet Claus Hjort og han er venstremand, og kræver at statsministeren lukker den sag NU. Det der lille NU er et Venstre DNA.
Som jeg har forstået det, er det den dømmende magt, der har FE sagen, og selv om justitsminister og statsminister er orienteret, har de da ikke anlagt de sager, eller hvad??
Man kan jo ikke bare gå hen og anklage en politisk kollega man er uenig med. Der er noget der ikke stemmer her.
og en varetægtsfængsling bliver da ikke forlænget, hvis ikke der er noget bevis.
Vi har et Tilsynsråd der skal se tjenesten efter i sømmene, den er mig bekendt uvildig, og der er kommet to rapporter. Så hvad er op og ned, var det ikke en ide at klarlægge det.

Set i DR, TV Avisen 18.30 12-02-2022: Fhv. ministre Uffe Ellemann og Anders Fogh anklager regeringen , naturligvis især Statsministeren, for ikke at ville blande sig i den igangværende retssag mod bla. Hjort og en person fra FE.
Det bør ikke være sådan at hvis en sag ikke passer en siddende regering, så laver man da bare loven om.
Dette er så helt og fuldstændig i tråd med blå politik, tydelig bevist ved Hr. Fogh og Hr. Ellemanns udtalelser, men har jo ikke noget med demokrati at gøre.

At sagen var offentligt kendt var jo dybest set pga. en lækage fra Hr. Hjort, som åbent har udbredt sig om at han muligvis risikerede fængsels straf for sin åben mundethed. Hvad kom så først: Hønen eller ægget ?
Det bliver det vel ikke bedre af?

I min verden et klokkeklart bevis på at Blå Blok er parat til at tilside sætte loven, hvis den ikke er til deres fordel. Det er ikke demokrati!

Enig, men det er så heller ikke første gang det er sket i blå blok, her V. Ej heller hos Hjort, om man husker tilbage. Men DF holdt jo altid hånden over VKO samarbejde, så deres ministre blev altid reddet, først da Løkke kom til røg Birte Rønn, og Eva Kjær Hansen og Esben ?? O Irak kommissionen rapport blev stoppet.