Annonce

Troels Lund med 1. maj-opsang: ”Det er så udansk”

Venstreformanden havde ikke meget tilovers for de pro-palæstinensiske demonstranter, som forsøgte at afbryde Peter Hummelgaards (S) tale i Fælledparken
Foto: Netavisen Pio/Jan Kjærgaard
Troels Lund Poulsen (V), forsvarsminister
Venstres formand og forsvarsminister, Troels Lund Poulsen, fejrer formentlig ikke Arbejdernes internationale kampdag. I hvert fald ikke på samme måde som Venstrefløjen og fagbevægelsen.

Men 1. maj kom V-formanden alligevel med en opsang på det sociale medie X.

Det var møntet på den flok demonstranter, som forsøgte at overdøve justitsminister Peter Hummelgaards (S) tale fra hovedscenen i Fælledparten i København.

”Fælledparken er ikke min talerstol. Men hav dog respekt for demokratiet! Det er så udansk, at vi nu igen skal se pro-palæstinensiske demonstranter afbryde en tale af en folkevalgt. Stop det.”

placeholder

Demonstranterne bar palæstinensiske flag og råbte “befri Palæstina”, mens justitsministeren talte.

Hummelgaard lod sig dog ikke sådan slå ud og forsøgte at berolige demonstranterne. Dog uden det helt store held.

“Jeg forstår godt, at I er kede af det. Jeg forstår godt frustrationen. Der er brug for en våbenhvile og på længere sigt en fredelig tostatsløsning. I har ret til at være her med jeres holdning. Men det har jeg også.”

Souschef, journalist og redaktionssekretær.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Hummelgård holdt en fint socialdemokratisk tale, Trist de ikke lyttede men larmede, de kunne have lært noget

Disrespekt for demokrati.
Den metode ikke at ville lytte til andres argumenter, gør samtidig at lyst til at lytte til deres er langt under nul-punktet.

Trist at markeringen af en faglig 1 maj skal spoleres af disse tåber -
Hvis de forventer den brede folkelige sympati for deres synspunkter - så er jeg sikker på at de har forregnet sig med deres udemokratiske opførsel -
I marts blev statsministeren forhindret i at tale på Kvindernes internationale kampdag af en gruppe fra den propalæstinensiske bevægelse - Og så nu gentager det sig med Hummelgård i Fælledparken -
Og på søndag er de så igen på gaderne ( lovligt varslet ) for at markere deres holdning i konflikten i Gaza - i øvrigt på den samme dag hvor Danmark ved en officiel flagdag markerer Danmarks befrielse - Hvorfor kan vi ikke bare få lov til i stilhed at mindes denne dag - uden råben og skrigen i gaderne og viften med det palæstinensiske flag -

Det er ikke rart at se på de uhyrligheder der foregår i konflikten dernede - Men jeg mangler også en klar fordømmelse fra disse demonstranter - af Hamas overgreb på civile i Israel - En handling der satte det hele i brand -

Fint "sagt"&skrevet Tommy S..meget enig..🚩..respekt må der være..det gælder og bør der være i mange sammenhæng.🚩.
God weekend

Stakkels socialdemokrater!

Her gik politikerne fra Socialdemokratiet og troede, at de kunne føre borgerlig politik uden at blive mødt med lidt folkelig modstand. Og når modstanden så kommer, hviner de krænkelsesparate politikere.

Måske, hvis regeringen førte arbejderpolitik, og protesterede mod folkedrab, også når det er "vennerne", der begår det, kunne det være, at folk ville lytte til, hvad Hummelgaard har at sige. Da han var ung sagde han jo mange fornuftige ting. Men nu er han blevet justitsminister, og så skal han jo tale ligesom en borgerlig politiker.

Trolex er og bliver en nar. At han ligefrem gør demokratiet til offer for de demokratiske protester, siger en hel del om, hvor lidt føling han har med virkeligheden. Stod det til ham, blev første maj jo forbudt.

Tja, de propalæstinensiske demonstranter er åbenbart ikke klogere...