Annonce

Messerschmidt: ”Klamt klamt klamt”

Anders Vistisen (DF) afholdt sin egen siddende protest i Europa-Parlamentet. Det fik opbakning af partiformanden, mens Moderaternes spidskandidat skød med skarpt
Foto: Dansk Folkeparti
Partiformand Morten Messerschmidt (DF).
”Sådan ser det ud, når EU eliten hylder sig selv med deres “nationalsang” - for I EU ønsker man Europas Forenede Stater og en udslettelse af nationalstaterne.”

Det skriver medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti, Anders Vistisen, til en video han har lagt på det sociale medie X.

På videoen kan man se parlamentsmedlemmerne i Strasbourg rejse sig, da EU’s kendingsmelodi bliver afspillet.

placeholder

Anders Vistisen bliver nemlig siddende i protest.

Blandt brugerne er der både stemmer for og imod Vistisens standpunkt. Men spidskandidat for Moderaterne, Stine Bosse, er ikke sen til at blande sig med denne kommentar:

”Du bliver ved med at gå Putins ærinde … sammen med din ID gruppe”.

Videoen bliver desuden delt af Vistisens partiformand, Morten Messerschmidt, som i samme ombæring skriver:

”Klamt klamt klamt”

EU’s kendingsmelodi stammer i øvrigt fra Beethovens niende symfoni. Man må formode, at det trods alt er parlamentsmedlemmernes stående respekt og ikke Beethoven, som den ellers normalt ganske dannede Morten Messerschmidt med interesse for klassisk musik synes er klamt.

Souschef, journalist og redaktionssekretær.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Er det om sig selv han udspyr klamt klamt klamt.

Er der nogen der er klam og også i tredie potens så er det afsenderen af indlægget Morten Messerschmidt. Hans infantile fake IA video om statsministerens pressemøde er hverken sjovt eller noget, det er dumt og ubegavet tænkt og udført. Skal politiske modstandere nu begynde på den slags, det er jo ikke showbizz på Bakken Messerschmidt.