Annonce

Netavisen Pio beklager

Netavisen Pio bragte onsdag et interview med oplysninger, der burde have været forelagt Berlingske.
Netavisen Pio bragte onsdag et interview med formanden for HKKF, Tom Block, hvoraf det fremgik, at Berlingske havde afvist et indlæg fra HKKF om den aktuelle kritik af forsvarsminister Trine Bramsen (S).

Det viste sig imidlertid, at Berlingske ikke havde afvist indlægget fra HKKF, men blot bedt om en forkortet version.

Det havde vi kunnet erfare, hvis vi havde forelagt oplysningerne for Berlingske i overensstemmelse med de presseetiske regler. Det gjorde Netavisen Pio ikke, og det beklager vi.

Niels Jespersen er chefredaktør på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Sådan - hurtigt og ærligt!
Hvis det modsatte havde været tilfældet, så havde vi nok ikke set Berlingske rykke ud med en beklagelse. ;-(

"Den Korte Avis" og "Danmarks Fremtid" er to medier, af den latrinære type, der ikke ønsker at være medlem af pressenævnet. De ønsker altså ikke at stå til ansvar for, hvad de skriver.
Hvad skal man så med dem..? Vi har jo Facebook!

Må vi ikke godt være fri for de konspirationsteorier, det lader vi Trump og hans tilhængere om. Fordi man har en politisk holdning, har man vel lov at have en mening og han taler ikke på egne vegne. Analyserer du også officerernes politiske baggrund. Og er de konservative f. Eks. Skulle det så betyde de ikke måtte ytre sig. Nej vel, så det holder ikke en meter. Var de DF eller N B, hvem ved. Vi har altså både religionsfrohed og ytringsfrihed i Danmark, husk det.

Helle.
Sjovt nok brugte piopio ammunition på at Marwa Hassan havde en fortid i Venstre ved debatten om Jensens Bøfhus
Men måske du også er en af de partisoldater der vægter alt i farvør for S og fagbevægelse, selvom det vil være dobbeltmoralsk her