DF’s mest vanvittige angreb på homoseksuelle

Netavisen Pio har samlet de mest vanvittige udtalelser fra Dansk Folkepartis side om homoseksuelle.
Homoseksuelle er handikappede, fordi de ikke kan opfylde betingelserne for et ægteskab og skabe en familie. Derfor kan de heller ikke forlange at blive ligestillet på det område.

I fredags vakte en ny undervisningsvideo fra organisationen Sex & Samfund stor forargelse hos Dansk Folkeparti. Videoen indgår i folkeskolens seksualundervisning og viser drengen William, der bor sammen med sin mor, morens kvindelige kæreste og to yngre søstre.

Dette fik folketingsmedlem Alex Ahrendtsen til at fare i flint og betegne oplysningsvideoen for ”propaganda”, da man bl.a. ser to kvinder kysser hinanden. I Dansk Folkepartis optik er der åbenbart en risiko for at blive smittet med ’sygdommen homoseksualitet’, hvis man bliver eksponeret for dens eksistens gennem videoer i folkeskolen.

LÆS OGSÅ: Efterlysning af moderate Dansk Folkepartiser

Til DR udtalte Alex Ahrendten, at ”Det er et overgreb mod de børn, der skal se den. Det er propaganda og et forsøg på at indoktrinere børnene til en bestemt form for familie. Det er i orden at tale om familie, men Sex & Samfund går for vidt, når man ved, hvor få der lever på den måde”.

Dansk Folkeparti har efterhånden en lang historie med angreb på homoseksuelle. Til trods for at partiet med deres egne ord ’forsvarer de svage’ og ’beskytter borgernes frihed’, gælder dette tydeligvis ikke mennesker med en anden seksuel orientering.

Netavisen Pio har samlet de mest vanvittige, virkelighedsfjerne og vulgære udtalelser fra Dansk Folkeparti om homoseksuelle.

Homoseksuelle kan være flinke og rare, og de behandler uden tvivl børnene ganske udemærket, men spørgsmålet er, om børnene får den rigtige opfattelse af familiemønstret.

LÆS OGSÅ: De 10 ’sjoveste’ liberale kommentarer om kvinder

1. Homoseksuelle er handicappede
- ”Homoseksuelle er handikappede, fordi de ikke kan opfylde betingelserne for et ægteskab og skabe en familie. Derfor kan de heller ikke forlange at blive ligestillet på det område”. - Søren Krarup, d. 25. april 2007, der i B.T. den 28. marts 1991 også forsvarede, at ”tvangsregistrere homoseksuelle” som ”et selvfølgeligt selvforsvar fra samfundets side mod den uhyggelige sygdom”.

2. Kirkelige vielser er et skråplan
- ”Homoseksuelle skal ikke diskrimineres i forhold til heteroseksuelle, men de kan få registreret partnerskab på rådhuset og en velsignelse i kirken. Forslaget er et skråplan. Det overrasker mig, at det kommer fra De Konservative, som ellers står for familieværdier”. - Pia Kjærsgaard d. 24. marts 2010 om De Konservatives forslag om at tillade præster vie homoseksuelle til registreret partnerskab.

3. Homoseksuelle er flinke og rare mennesker - men de kan ikke opdrage børn
- ”Jeg forstår ikke, at Henriette Kjær finder det i orden. Det er inkonsekvent, og netop når man taler om plejefamilier for børn, som jo alt andet lige skal have et - havde jeg nær sagt - normalt familiemiljø at vokse op i. Homoseksuelle kan være flinke og rare, og de behandler uden tvivl børnene ganske udemærket, men spørgsmålet er, om børnene får den rigtige opfattelse af familiemønstret”. - Per Dalgaard, Dansk Folkepartis retspolitiske ordfører, Ritzaus Bureau d. 16. februar 2003.

De ekstremistiske homoseksuelles fraktionsgrupper skal have nogle tærsk (Jeg håber de ikke kan lide den slags!)

LÆS OGSÅ: Er Shakespeare et forbillede for vores børn?

4. Homoseksualitet er unaturligt
- ”Findes der mennesker, hvis livsfælle er af samme køn? Findes der folk, der lever alene med deres børn? Findes der børn, der aldrig har mødt deres far, fordi de er skabt ved insemination? Findes der børn, der lever sammen med flere voksne? Svaret på alle spørgsmål er JA! Det findes i dagens Danmark. Er det naturligt? NEJ! Uanset hvor anerkendt, udbredt og normalt det bliver, vil det aldrig være naturligt at leve på en måde, der strider mod naturens orden”. - Mette Hjermind Dencker, familieordfører, d. 10. januar 2013.

5. Børn af lesbiske bliver mobbet
- ”Vi tager udgangspunkt i barnet, og ingen børn har bedt om at vokse op på den måde. Faktisk kender jeg børn, som bliver mobbet, fordi de vokser op med to mødre. Og så er jeg dybt forundret over, at Venstre ikke tidligere har fortalt om denne plan, selv om vi netop har drøftet lov om kunstig befrugtning hos sundhedsministeren. De lesbiske blev ikke nævnt med et ord”. - Birthe Skaarup, Dansk Folkepartis sundhedsordfører, Ritzaus Bureau 22. januar 2005

6. Et socialistisk engreb på ægteskabet

- ”Men lad det også være sagt: Denne respekt og denne ligeværd har intet-som-helst med homoseksuelles ret til at blive viet i en kirke! Den socialistiske fløjs ihærdige kamp for at give homoseksuelle ret til at blive gift på linie med mænd og kvinder i en kirke er den rene og skære symbolpolitik. Det er ikke en kamp for ligeværd, men en kamp imod ægteskabet – de pakker blot kampen ind i en flom af snak om ligestilling”. - Pia Kjærsgaard i sit ugentlige nyhedsbrev d. 22. marts 2010.

LÆS OGSÅ: Handling og konsekvens

7. Homoseksuelle sammenlignes med hunde
 - ”Forslaget er ligesom homovielserne i kirken endnu et forsøg fra regeringen på at eliminere kernefamilien. Hvis der bliver åbnet for det her, er der ingen grænser for, hvilket ragnarok det vil være. Hvorfor lige fire forældre, hvad med fem eller seks? Der er jo ingen grænser for, hvilke konstellationer, man kan forestille sig. Hvad bliver det næste? At man kan gifte sig med sin hund”. - Mette Dencker, familieordfører, om delt forældremyndighed.

8. Ekstremistiske homoseksuelle skal have nogle tæsk

- ” DF skal ikke blive et indhold af bøssernes egen form for hatecrime i paraden. Jeg tror heller ikke det er en god ide, hvis vi i stilhed trækker os fra paraden. Melder vi fra, skal det have mediernes bevågenhed, og de ekstremistiske homoseksuelles fraktionsgrupper skal have nogle tærsk (Jeg håber de ikke kan lide den slags!)”.  - Intern mail fra pressemedarbejder Helene MacCormac  om partiets afbud til at deltage i Gay Pride-parade.

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Annonce